ARHIIV

23/10/2017

Restart

Meie sügisvaheaeg on läbi nagu niuhti. Eestis see alles algas nagu Facebooki postituste järgi olen aru saanud? Igatahes, meil algas täna tavaline arginädal ehk siis hommikul kell 7 sättisime täies hoos lasteaeda, kooli ja töökoha jaoks end valmis.

Ma ei saanud täna öösel üldse und, see on nii jube tunne kui tead, et pead uude kohta minema magamata. Kui tavaliselt tekivad mul öösiti (enda meelest) head ideed, siis täna keeras mõtlemine nii negatiivseks, et endal hakkas ka korraks halb. Hommikul ärgates oli olukord parem ja pärast tööpäeva ma juba naersin enda üle, kuidas on võimalik nii lolle asju endale unetuna ette kujutada. Aga tööl on tore. Kindlasti ka see aitab olla positiivne kui sinusse uues kohas sõbralikult suhtutakse.

Minu töö on küll tegelikult üsna vaheldusrikas, kuid nüüd sain esimese pikema tööotsa asendusõpetajana. Seega, tean juba eelneval õhtul, kuhu ma hommikul pean minema. Mulle tuli korraks idee, et teeksin iga nädal umbes 10-minutilise videokokkuvõtte, sest mulle tundub, et ma tahan igas postituses kümnest erinevast teemast korraga rääkida ja seda on mulle ka enne ette heidetud. Videos saaksin rohkem muljetada. 

Ma kirjutan praegu blogipostitust ja vaatan samal ajal mingit Soome filmi telekast taustaks. Tahan soovitada kõikidele, kes natukenegi soomlaste huumorit hindavad - vaadake Yle Areenast "Siskonpeti" ja "Luottomies" osad ära. Need on parimad! Vanem sari "Kumman kaa" on samuti super, aga ma ei tea, kas neid osasid on netis kuskil üleval. Kui nädalavahetusel pole kallimaga midagi teha, siis võite meelelahutuse mõttes vaadata ka "Kuudes kerta" (watchseries.eu). Seal näitleb ka Stig Rästa. 

Selliste mõtetega alustan mina oma nädalat. Olen seda meelt, et kui oled oma töökohaga rahul, siis pole need esmaspäevad ka nii jubedad kui väidetakse! 

No comments:

Post a Comment