ARHIIV

03/08/2017

Suvi tuli, suvi läks

Puhkus sai läbi ja nüüd olen tagasi tööl. Kuus nädalat eemal... Oli päris värskendav. Olen uues rühmas, kus on enamus uued lapsed, vaikselt tutvume. Selline septembri tunne on peal, kuna vanemal lapsel algab juba nädala pärast kool, mis tähendab täpsemat rutiini meie kodus. Kui vaid jaksaks oma jõusaali käigud ka sinna sisse mahutada. Praegu pole mul mitte grammigi üleliigset energiat ja ma olen alles kolm päeva tööl käinud.

Muidugi oleksin tahtnud paar kuud veel puhata, aga samas tööl on ka tore. Väsitav (ma olen nii kui nii väsinud), kuid mul on hea meel, et meil on hea tiim, seega olen rahul.

Puhkuse ajal olin Soomes. Meil oli tegelikult mu õelaps ka mõnda aega külas, seega meie lastel oli kohe toredam mängida. Võtsime üldiselt rahulikult, sest õelaps jäi vahepeal haigeks. Mida me siis tegime? Tahaks kirjutada, et mitte midagi erilist, aga tegelikult käisime ikka pea igal teisel-kolmandal päeval kuskil.

Kirjutan kõik, mis mulle jooksvalt meelde tuleb. Käisime esiteks paljudel erinevatel mänguväljakutel (esimest korda ka Angry birds mänguväljakul), niisama raamatukogus, pidasime minipiknikke, toitsime parte, panime minibasseini rõdule, tegime paar filmiõhtut, mängisime päris bowlingut, käisime loomaaias, kahes lõbustuspargis (Linnanmäki ja Tykkimäki), vaatasime lennukite õhku tõusmist, käisime veelkord Tropicarios, kinos, Hoplopis, põllult maasikaid korjamas ja lõpus olime mõned päevad suvilas (mökki Soomes) mille me täiesti viimasel hetkel rentisime. Siin oli kogu meie suvi ühes lauses. Ma ei hakka pikemalt heietama, sest mulle tundub, et muidu jäängi kirjutama. Vahepeal olid muide lapsed vanaemade juures, üks on praegugi.

Mõnel päeval olin ikka täiesti hommikust õhtuni horisontaalses asendis voodis ja selline tunne, et vajun kooma. Õnneks järgmisel nädalal on arst, siis saan teada, kas rauavarud on endiselt nullis või mitte. Enesetunde järgi pakun, et erilist muutust pole, aga loodan, et kasvõi mingigi rauapreparaat on ikkagi mõjunud. Mul neid nüüd mitu... Eks see selgub siis tuleval nädalal. Eks suurem päikesedoos jäi ka sel suvel saamata, aga no ilma ma mõjutada ei oska (veel).

Tegelikult ma olen mitmeid kordi mai lõpus/ juuni alguses päikese all käinud. Tahtsin sisimas ka seekord päikesereisile minna, aga kehva ilma tõttu olid peaaegu kõik reisid müüdud ja järele olid jäänud mõttetult kallid pakettreisid. Kes teab, millal järgmine kord suve näeme. Kui ikka soojal maal ei käi, siis jääb suvi justkui vahele.

Ma olen rahul, et meie suvi polnud algusest peale ära planeeritud ja me käisime jooksvalt enestunde järgi lastega ringi ja üritasime rahulikult võtta.

Pilt suvila tiigist:

1 comment:

  1. Ohoo!
    Ma nägin 1 sõbrannat, kes ütles et pool puhkust ta ainult magas...ehk 2 ndl!
    Nii et teil ikka päris tegus see suvi ;)
    Vahva! Aga juba kooli varsti laps?! Oehh raske! :(

    ReplyDelete