ARHIIV

16/05/2017

Sugaring ja muud iluteenused

Enne kui alustan naistejuttudega, siis soovin veel tagantjärele kõikidele teistele emadele ilusat emadepäeva. Nimelt meil oli väga kiire nädalavahetus, lapsel oli kahel päeval esinemised ja mu sõbrannal sünnipäev ja emadepäeva lõpetasime grillimisega mu ema juures. Praegu on lõpuks aeg maha võtta ja blogisse paar rida kirja panna, sest olen noorema lapsega jälle paar päeva kodus (võtmesõnadeks on köha ja palavik)...

Igatahes siin on mu kaunis ja alati särav parim sõbranna ja seda juba 21 aastat!
Ja nüüd nendest ilujuttudest! Ma ei ole varem eriti aru saanud, miks osad naised pidevalt ilusalongide vahet jooksevad. Aga omast kogemusest võin vastata, et sellest jääb vist sõltuvusse. Ning lisaks see on maru mugav.

Ma olen viimase nädala jooksul läbinud kolm erinevat protseduuri (kui neid kõiki selleks saab nimetada). Muidugi geelküünte hooldus ja varbaküünte geellakkimine pole midagi ekstreemset, aga usute või ei, kuid ma polnud kunagi varem jalahoolduses käinudki. Ise saab ju ka. Aga nüüd ma naudin ja käin kui võimalus tekib. Äkki kunagi siis näohooldus ja... Siis olen nii ära hooldatud, et keegi ei tunne mind enam äragi...

Geelküüned on mul nüüd sootuks erinevad kui muidu, sest julgesin väljuda oma mugavustsoonist (ehk siis prantsuse maniküürist või punastest küüntest) ja nüüd said nii uhked ning sädelevad, et selline tunne nagu ei julgeks neid näidatagi. Küüneõli tegi kuidagi eriti pruuniks mu sõrmed.
Aga nüüd põhiteemast - SUGARING! Olen sellest kuulnud (saadetes näinud jne), aga kuna ilusalongi nii kui nii ma jalgu pole varem tõstnud, siis ega ma muud ei teadnud sellest kui ainult seda, et see on nagu vahatamine - valus!

Olen oma sääri epileerinud siin ikka aastate jooksul ja mäletan väga hästi, et esimene kord oli hullem kui sünnitus. Oi ikka väga valus mälestus... Mujalt ma igatahes epilaatoriga ei ole suutnud puutuda (näiteks kaenlaalused on jube hell teema mu jaoks). Ma ei teagi mis, aga midagi muutus mu peas ja ma mõtlesin, et prooviks siis seda sugaring tehnikat. Et ma ei peaks kaenlaaluseid enam raseerima ja noh... Eks ma olen uudishimulik ikka ka. Kõike võiks ju proovida.

See kogemus polnud pooltki nii hull kui ma kartsin (ja ma ikka kartsin päris hullult). Suhkrumass pole kuum ja mu karvad polnud liiga pikaks kasvatatud. Nüüd peab lihtsalt hoolitsema ja millalgi koorivaid kindaid kasutama, sest mu teine suur hirm on sissekasvanud karvad. Ma panen hetk tagasi tehtud pildi siia, sest kaenlaalused on tõesti pehmed ja siledad. Millalgi uuesti ja varsti ilmselt sääred ja reied jne!

Nagu pildil näha, siis 24h hiljem pole peaaegu üldse punast nahaärritust. Jäin rahule ja varsti lähen uuesti!
Nüüd lõpetan selle isikliku jutu ja hakkan hoopis videot kokku monteerima sellest, kuidas ma natukene meest mängisin!

4 comments:

 1. Väga kiftid tsikid! :)
  Küüned on ka ilusad, ikka vaheldust ju vaja! A vat seda sugari juttu kuulen 1.korda...
  Väga vinks tulemus! Ja jääme siis video ootele!
  P.S. Kiiret paranemist neiule!!

  ReplyDelete
 2. kus seda sugaringi teha saab?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilusalongides :) Ma arvan, et päris paljudes kohtades on kohe hinnakiri üleval. Ma käin (Soomes) ühes Kerava ilusalongis.

   Delete