ARHIIV

30/05/2017

Kui hästi su boss Sind tunneb?

(Tütar proovis minust pilti teha.)
Teate seda tunnet kui keegi üritab Sind varahommikul isiklikult tervitada, aga ei tea isegi su eesnime... Äkki siis ei tervitaks nimepidi? Olen viimased üheksa kuud töötanud (ühes ja samas) lasteaias, aga tundub, et mu nimi on maru keeruline meelde jätta. Liina. No see ei jää mitte kuidagi meelde soomlastele. Seega noogutan kaasa kui keegi ikka veel mind perekonnanimega kutsub. Tuul on nagu kirjaveaga Tuuli, Tuulia, Tuula. Kuidas kellelegi.

Kuna minu ja juhataja sammud viisid meid hommikul mööda lasteaia koridori samasse kohta, teatasin talle veel jutu jätkuks, et mängin lasteaia kevadpeol täna klaverit, seepeale oli lasteaia juhataja taas hämmingus. Oi, ma ju ei teadnudki?! Mainisin viisakalt, et mängisin ju jõulupeol ka...

Aga seda ongi raske meeles pidada kui ainult üks täiskasvanu terve lasteaia peale oskab klaverit mängida (seda ma enam välja ei öelnud...) Ma ei tea... Selline ahhaa-elamus, et mõtlesin, kas juhataja teab üldse, et ma ikka seal majas töötan. Natuke naljakas oli ka, kuid samas no veidike piinlik... Nõme kritiseerida, aga noh ta on just seda tüüpi inimene, kes teab kõigest kõike ja kel on alati õigus. Igas asjas. Bosse peabki natuke klatšima, eks?

Kuidas teistel, kas töökoht on nii suur ja lai, et boss ei pruugi teie eesnimegi teada?

No comments:

Post a Comment