ARHIIV

27/02/2017

Veebruar

Meil on siin täielik talv. Endiselt olen väsinud nagu talveund magav karu... Aga see pole mingi uudis! Ilmselgelt pean nõudma endale rauavarude ja hemoglobiini vereproovi kui asi kohe varsti ei parane. Ma võiksin diagnoosida endale kroonilise väsimuse, sest see pole normaalne kui jõuetu üks tavaline (kõigest!) 27-aastane inimene on.

Blogi on unarusse jäänud (aga selle pärast ma ei muretse, kirjutan siis kui tahtmist on) ja ausalt öeldes päris paljud muudki asjad. Lennart magas mu kaisus just diivanil hilist lõunaund. Mina magasin muidugi ka... Ärkasin kasside häälitsuste peale, sest nad hakkasid esimest korda kärbest jahtima. Kassid muudkui kasvavad suuremaks. Käisime nendega paar nädalat tagasi loomaarstil ja lasime nad ära steriliseerida/kastreerida ning kiibistada. Kiisud taastusid täitsa hästi.

Nädalad mööduvad kiiresti. Lisaks tööl käimisele jõudsin ma vahepeal oma emaga Tallinnas õe sünnipäeva tähistada. Esialgu arvasin, et mind ootab ees jube väsitav nädalavahetus (sest no laevasõidud jne), aga tegelikult oli see hea vaheldus tavaelu rutiinile. Külastasime muuhulgas ka Viimsi spaad 18+ ja meile väga meeldis.
Koolilastel oli just vaheaeg ja ka meie suurem laps veetis selle nädalakese vanavanemate juures. Järgmine vaheaeg on suvel. Ilmselt ka minu puhkus on alles siis.

Puhkusega seoses tuleb mul mõtteisse kohe pulmareis, kuhu me veel jõudnud pole. Ma pole isegi uut passi endale jõudnud teha! Aga iga asi omal ajal. Pulmareisile lähme me kindlasti, aga me ei tea veel kuna ja kuhu.

Homme on vastlapäev ja mina kui korralik perenaine - võtsin juba taigna sulama. Jah, ma ei kavatse pärmitaigentki ise teha sel aastal! Kes oleks osanud arvata, et ma nii mugavaks muutun. Ilmselt ma ise tavalisi vastlakukleid ei söökski, aga laste rõõmuks tahan ikka mõnest traditsioonist kinni pidada. Ja nõnda kähku saabki see veebruarikuu läbi!

Ahjaa, kes pole veel märganud - mu blogi on nüüdsest uue lihtsama domeeniga!
www.minajamuud.ee

No comments:

Post a Comment