ARHIIV

06/12/2016

Siruli maas

Õnneks täna oli vaba päev. Ütleme siis nii, et kellel oli, kellel mitte. Soome sünnipäev. Tegelikult tulin ka eile koju kohe kui olin tööle jõudnud, sest koolilapsel oli kõhuviirus. Arvatavasti keerles see meil juba terve nädalavahetus, aga me ei saanud eriti arugi, sest käisime ju laevaga Eestis ema juubelil. Siin on üks pilt minust ja mu õest sünnipäevapeol:
Nädalavahetus möödus kokkuvõttes täitsa hästi. Magatud sai megavähe, aga no seda oli ette arvata. Reede õhtul läksime pärast tööd Eestisse ja olime Tartus kuskil poole nelja paiku öösel... Sõitsin ühe jutiga selle maa maha, aga pühapäeval enam tagasi jaksanud. Laupäeval keerlesin Eedenis mitu tundi ja magamata peaga ei saanud ma vahepeal enam üldse aru, mis ma teen ja nõnda ma siis käisingi igas poes vist kokku neli korda.

Tänu sellele, et olin Eleanoraga eile kodus, sain puhata lausa kaks päeva jutti. Sest olin ka täna pool päeva suht täiesti niisama pikali maas. Mina ja meie kaks kassi (kes muidugi magasid mu seljas ja jalgade peal). Lapsed olid ka kodus, aga nemad ju muidku mängisid. 
Tahaks tegelikult juba kuuske ehtida, aga pole sellist ühist aega olnud. Pealegi meie kuusk on all keldris ja ma ei viitsi sinna külmakambrisse minna. Sel nädalal algavad vaikselt jõulupidustused ja polegi enam kaua... Varsti jõululaupäev käes...

Peab hakkama mõtlema, mida kasvatajatele ja õpetajatele jõuludeks kinkida. Alati sama raske. Vaja mõelda ja leida midagi pisikest ja ilusat (ja mitte eriti mõttetut).

5 comments: