ARHIIV

18/09/2016

Kui inimene imetab koera ja muid jutte

"Teeksin seda armastusest. Ma ei kahtle selles, et imetaksin lisaks koerakutsikatele ka muid loomi."

Vaatasin telefoni pildigaleriid ja avastasin, et jõudsin millalgi teha dokumentaalfilmi ajal pilti sellest, mis lausa minu mõistust imestama pani. Nimelt naine imetab koeri. Jah, ma tõesti ei teadnud, et nii tehakse. Ma arvan, et igaüks elagu, kuidas tahab, kuni see mind ega mu lapsi halvasti ei mõjuta... Aga no tere tali. Eks filmis toodi esile ka erinevaid põhjuseid, miks osad naised loomi imetavad, aga mind need siiski ei veennud. Igal inimesel on omad piirid, mida mõistab, aga sellest looma-inimese rinnapiima jagamisest tekkis mul kuidagi eriti... Vastumeelne olek? Olgu öeldud, et üks ema imetas oma väikelast ja koera vaheldumisi...

Nagu näha, siis blogi kirjutamine on mu elus hetkel mitte-nii-tähtsal-kohal. Mul on vähem aega ja kuigi mõtteid ning ideid on palju, millest kirjutada (näiteks pulmade kohta pole ma jõudnud pooltki rääkida!), siis tuleb mulle hoopis meelde, et targem on eripedagoogika raamatut lugeda või lastega midagi koos teha.

Kuigi teinekord on tunne, et blogimine on ammendanud ennast ja täiesti mõistan, miks see etapp kaotab ühel hetkel oma võlu - kuid siiski olen veel lainel!
Vahel kirjutan või jagan niisama oma blogi Facebooki lehel äkilisi mõttevälgatusi või pildikesi: www.facebook.com/minajamuud
(eriti nüüd kui pole enam aega nii tihti pikalt postitusi kirjutada).

4 comments:

 1. Eino tõesti kuskilt läheb nagu piir... (Imetamisest)
  Abielunaise kohta ikka õitsed kenasti! ( Mul tuli kohe varsti 10kg juurde, ei mäleta enam- miks?!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on ka meeles kuskilt selline lause, et abieluga võetakse 10 kilo juurde :D

   Delete
 2. No aga meie joome loomapiima, lehma piima. Lehm ka ju toodab piima tegelikult oma lapse ehk vasika jaoks.
  Imelik jah, et naine koera imetab aga samas ise teeme sama ju.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otse lehma udarast me piima ei joo. See oleks samuti kahtlane vaatepilt. Aga nagu eelnevalt mainisin, siis mind ei veennud ükski argument, miks tänases maailmas kutsikale muud varianti pole välja mõeldud

   Delete