ARHIIV

03/08/2016

Kas teha LIVE-video?

Lõpuks ometi sain pihta sellele LIVE-video süsteemile! Laadisin oma telefoni lihtsalt Facebooki App'i ja nüüd saaksin oma blogi Facebooki lehel ka "laivis" esineda nagu näiteks Britt, Mallukas ja Kati seda on teinud. (Need, kes ei tea, mis see on, siis lühidalt öeldes olen reaalselt teisel pool kaamerat kui Facebookis mu video avaksite.)

Tegelikult mõtlesin, et äkki oleks sedaviisi palju lihtsam rääkida muuhulgas ka meie äsja peetud pulmadest. Lugejad-vaatajad jätavad küsimusi samal ajal ja mina muidku vastan. Idee on hea, aga mis saab päriselt? Reaalsuses ma kardan, et kui paneksin LIVE-video mängima, siis keegi ei vaata seda ja ma jauran omaette. Okei, ma läheksin kindla peale välja ja kutsuksin vähemalt oma vanaema õigeks ajaks ekraani taha.

Seega kui Sa oled huvitatud mu ONLINE-videost, siis anna märku ja kirjuta, millal oleks mul seda kõige mõtekam teha?

5 comments:

 1. Mina olen huvitatud, huvitav oleks sind näha, sa tundnud nii täiuslik. Aga ei tea millal,iga kell sobiks vist :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täiuslikkusest on asi kindlasti kaugel :D

   *Enda arust ma isegi ei ürita näidata end kui täiuslikuna, vaid pigem vastupidi.

   Delete
 2. Muidugi tee! Ma arvan, et võta mingi õhtusem aeg. Päeval inimesed tööl ja ei saa vaadata :) Kui mul vähegi võimalik (st. ei kattu õhtusöögiajaga), siis vaatan kindlasti ka otse :)

  ReplyDelete
 3. Tee muidugi:)
  Mina tihti ei saa vaadata neid õigel ajal ja vaatan lihtsalt järgi:)

  ReplyDelete