ARHIIV

14/06/2016

Pulmad tulekul - mulle vist korraldatakse varsti tüdrukuteõhtu

Unustage see eelmine postitus, ma ei viitsi enam haletseda. See tunne läks mööda. Räägin parem saladuse välja. Plaan oli selline, et räägin kõigest alles pärast tähtsat sündmust, aga ma ei suuda. Ma olen blogis mainimata jätnud väikese pisiasja. Nimelt ma ikkagi vahetan nime ja seda üsna pea! Ütleme nii, et ma ei julge enam kõva häälega midagi hõisata, sest see korraldus on niigi närvesööv... Ütlen ausalt, et maru jama on ikka korraldada teisest riigist seda asja. Siin on veel üks põhjus, miks inimesed tahavad ainult ühe korra elus abielluda...

Kutsed saatsime ka alles juuni esimestel päevadel teele, kuigi pulmad on juba juuli lõpus. No tegelikult ametlikud paberid täidame me juba... Vähem kui kolme nädala pärast ära, aga pulmakuupäevaks arvestame ikkagi seda päeva, mil on kiriklik laulatus ja pulmapidu koos sugulaste ja sõpradega. Mul on pass nii kui nii ammu kehtetu ja tahan juhiload kohe uue nimega teha.

Ma ei saa ju pulmakorraldusest blogis kõike rääkida, sest enamus sugulasi loevad seda, seega ütlen nii palju, et tähtsamad asjad on ikka planeeritud, aga need kaunistused, mis minu kui pruudi jaoks on visuaalselt väga tähtsal kohal - vot see tekitabki kõige rohkem peavalu. Tahaks end kloonida pulmahommikuks mitmesse kohta samal ajal...

Tulin tegelikult kirjutama hoopis sellest, et ma tean (õnneks) kuna mu tüdrukute õhtu on. Selles suhtes on hea ette teada kuupäeva kui ikka kaks last koju jäävad ja ma teisele poole ilma lendan. Jah, lendan!

Olen ammu öelnud, et tüdrukuteõhtu tahan veeta ainult pruutneitsidega, sest oleks suht võimatu kõiki teisi Soome-Eesti vahele kokku kutsuda. Eriti sellepärast, et kõik said alles nädal aega tagasi teada, et pulmad siiski toimuvad. Tahtsin pruutneitsidele kleidid isiklikult üle anda ja hakkasime ühist kuupäeva otsima ja eile mu õde saatiski Facebooki rohkem infot. Selles suhtes, et ma lendan siis Helsingist - Tartusse. Jee!
Ja rohkem mulle infot ei antudki! Aga nad teavad, et ma hindan kõige rohkem seda, et kui loominguliselt nad asjale lähenevad. Ma ei soovi maailma kalleimaid elamusi, vaid selliseid värke, mida rahaga ei saakski osta. Minul muid tingimusi pole. Hull nagu olen, teeksin ju kõike kaasa!

*Arvake kui tore oli see, kuidas me avastasime üleeile, et olen millalgi oma Facebooki kirjad ära koristanud ja ma ei mäleta enam, kes meie uus pulmafotograaf pidi olema...

5 comments:

 1. Nii tore! Palju õnne.

  ReplyDelete
 2. Kuidas sa fotograafi kätte nüüd saad? Kas FBs fotograafide gruppi pole kust teda otsida?

  Ma ei ole siiani harjunud, et Tartu lennujaam ka korralikult töötab. Uurisin netist et isegi päris tihti läheb siit lende, päris lahe. Aga tundub et su pruutneitsid ei ole asja läbi mõelnud päris, sul ju pass vana!?

  ReplyDelete
 3. Väga tore uudis! :) Sinust tuleb kindlasti imeilus pruut ja sa ei pea selleks väga vaevagi nägema, kõik ahhetaksid ka siis, kui sa kõnniksid altari ette otse voodist lumivalges öösärgis. :D

  ReplyDelete
 4. Meikimine ongi lahtine veel. Äkki peabki padjanäoga altarile jooksma :D

  ReplyDelete