ARHIIV

26/06/2016

Meie argielu ehk ronime kraanikaussi ja peidame end pesumasinasse

Käes on soe suveilm, viludas üle 30 kraadi, lapsed olid juba hommikul rannas käinud kui mina alles magasin sel ajal. Rand ei meelita mind praegu absoluutselt mitte ja ausalt öeldes palju mugavam on panna lastele rõdule bassein ja olla kodus ning süüa jäätist. Ma arvan, et lastel on ka mugavam kui ei pea higistama päikese käes, vaid saavad basseinis mulistada ja mängida. Okei, neile vist meeldis küll rannas liivaga mängida, aga kuna siin järves pidi sinivetikaid olema ja mina ise vette ei taha minna, siis laste valvamine ranna ääres on niivõrd suur kohustus, et jätan parem vahele kui mul pole seda õiget tuju. Ja see lastega rannas käimine pole üldse nii, et emme võtab bikiinide väele ja peesitab rätikul kuni lapsed rõõmsalt ujuvad. Kuna Lennart on alles 2-aastane, siis ma kardan tema julgust ja seda, kuidas ta vahel minema jookseb ega kuula meie sõna. Hetkel ootan kui Lennart lõunaunest ärkab, siis panemegi basseini püsti.

Ma ei tea, kuidas teistes peredes on, aga minu meelest poisid on ikka täielikud kratid. Eks Eleanora tegi ka väiksena trikke, aga Lennart on kohe eriti hulljulge. Selline tunne, et lapsed teevad meelega kohe kõike seda, mida kindlasti ei tohiks teha. Väikesed ahvipärdikud on nad muidugi mõlemad ja üldiselt on neil energiat alati rohkem kui küllaga. Keegi ei taha näiteks kunagi õhtuti magama minna.

Üsna tihti ma ikka esmalt tegutsen ja siis hiljem mõtlen, et ah oleks võinud lapsest pilti teha ja siis suurena näidata talle, mida ta tegi. Mõned kaadrid olen isegi saanud salvestada õnneks:
Salvestan siin faile väliskettale ja leidsin ühe pildi, mil Lennart on alles mu kõhus ja vot sellise vee ääres võiksin lebotada küll:

1 comment:

  1. Lahedad lapsed!! Nii armas beebikõhupilt! ;)

    ReplyDelete