ARHIIV

09/06/2016

Kes ütles, et ma pole looduslaps?

Fotograaf: V. Laurila
Sulan oma kleidiga loodusesse nagu oleksin sinna loodud. Hmm... Õe vana kleidiga, mida ma raseduse ajal kandsin. Aga tegelikult ega ma olen vist lõppkokkuvõtteks siiski linnapreili, sest olen harjunud elama mugavustega, mis inimesed on enda jaoks leiutanud. Maal võin käia, aga telkimisest ma eriti ei unista.

Ja ülemisest pildist veel nii palju, et see oli üks päris tore fotosessioon looduses. Mu esimene pildistamine väljaspool stuudiot. Hoolimata sellest, et kukkusin puu otsast alla... Oma viga muidugi. Aga neid teisi pilte näitan natukene hiljem.

Kuna mul muud tarka pole öelda, siis räägin parem ilmast. Ilm on küll maru halvaks keeranud, ilmselt peab laupäevasele jaanipeole talveriietes minema. Aga ega see pole ka mingi maailma ime. Soomlased on kusjuures ühe hea jaanipäeva muusikavideo ka teinud, aga ma ei oska seda praegu jagada. Lisan selle siia kui selle üles leian. Põhimõte oli ikkagi selles, et kõik naudivad (joovad) jaanitule ääres ja istuvad paadis jäätunud järve peal. Ma olen üldse järjest rohkem Soome sarju hakanud vaatama. Eriti head on näiteks: "Syke", "Nymfit", "Siskonpeti", "Kumman kaa". 

2 comments:

  1. sinust saab ikka ilusaid pilte! sel pildil küll pigem ilusa lapse pilti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et näen seekord lausa eriti noor välja? :D

      Delete