ARHIIV

09/06/2016

Eesti Blogiauhinnad 2016 - olen vist vales kategoorias

Natukene hilja, aga kirjutan ikkagi. Hakkasin mõtlema, et hoolimata sellest, et mu blogiteemad on olnud seinast seina, siis minu meelest ma olen ju hoopis "Elu välismaal" kategooria all blogija? Elan juba eee 7...8...9...? aastat Soomes ja üsna tihti kirjutan ja avaldan arvamust siinse elu kohta. Ega midagi, järgmisel aastal kui Eesti Blogiauhindadele kandideerin, siis ilmselt mitte elublogide all nagu seekord, vaid lisan end väliseestlaste blogijate sekka hoopis. See selleks.

Ausalt öeldes ma olen natukene ärevil nende pärast, kes sinna üritusele laupäeval kohale lähevad. Lugesin kuskilt, et Elu24 teeb otseülekande sellest? Tahaks uskuda, et üritusest võetakse ilusamad ja parimad palad kokku, kuid millegipärast arvan, et põhieesmärk on lihtsalt Eesti rahvast hullutada ja just negatiivse külje alt meid kui blogijaid näidata. See otseülekanne tähendab minu jaoks seda, et kaameramehed lausa ootavad, et keegi midagi nõmedat ütleks või endal muud moodi margi maha teeks. Ma vist ei suudaks küll vabalt võtta. Ah, keda ma lollitan, seal Eesti jaanipeol Riihimäel on raudselt sama teema!

Olen lugenud mõnda postitust kleididraamadest ja et paljud otsivad meikareid, aga muidugi kui võimalus on! Mingi kaamera võib ikka sind salaja filmida kuskil. Hull missishow ikka. (Sest mehi on seal ilmselt kümme korda vähem.) Ma ka lööks end lille kui kohale läheksin.

Aga elan kaasa kõikidele blogijatele, kes sinna päriselt kohale lähevad, mis siis, et ma ise olen teisel üritusel! Loodan, et netis on pärast videoklippe ja saan ka meelelahutuse mõttes neid hiljem vaadata. Kui pole, siis peab vist perekooli lugema minema. Käod teavad ju kõike.

Kõige rohkem elan kaasa tänavu ikka n.ö. omadele ehk Laurale www.lauriita.eu ja Katile www.katjonok.com sest nendega ma olen suhelnud (ja päriselus näinud). Hoian pöialt ka kunagisele sõbrannale Liivile www.kuussidrunit.com aga ma ei tea, kas ta sinna isiklikult kohale läheb. Muljetage blogides kindlasti ka pärast üritust!
Fotograaf: V. Laurila

7 comments:

 1. Tehtav otseülekanne on hiljem elu24.ee-s jrelevaadatav

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hea teada, aga üritus kestab ju mitmeid tunde- nii pikalt ikka ei viitsiks vaadata.

   Delete
 2. Tänks! :) Ma kohale ei lähe, oleme ka Soomes. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, õigus jah. Lugesin ju just eile, et te Soomes :) "mälu"...

   Delete
 3. Mul nüüd, kui sõbrants alt hüppas, on veel rohkem kahju, et Sa ei tule!

  ReplyDelete
 4. Sina tee siis jaanipäevapeost blogisse kokkuvõte ;) Olen ise ka sinna (jaanipeole) minemas, aga alati on põnev kellegi muu muljeid ka lugeda :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa teen kindlasti postituse! Loodan, et ei pea ainult vihmast kirjutama...

   Delete