ARHIIV

17/05/2016

Võida endale magnetid - meisterdamise lainel

Eelmisel nädalal oli mul lõpuks ometi üle pika aja tahtmine midagi meisterdada ja nii ma tegingi mõned nimetähed. Üks neist oli tegelikult eelmise loosi auhinnaks, mille oleksin nii või teisiti valmis teinud. Lisaks sellele sattusin ma muidugi hoogu (nagu ikka) ja seekord saigi roosamaania minust võitu, seejärel valmisid kiirelt ka järgnevad kuus naiselikku magnetit. Mulle meeldib teha kõiki meisterdamisasju pigem eesti keeles - nagu näiteks neid magneteid.

Kui tahad magneteid endale, siis jäta kommentaar siia (või blogi facebooki lehele) ja nõnda osaledki loosimises:

Kliki pildile
Ma üritasin seekord isegi natukene korda luua (pildil on väike osa mu meisterdamisasjadest):
Magnetite võitja loosin ma välja 25.mail!

8 comments:

 1. Nii ilusad asjad jälle. Tahan magnetit!

  ReplyDelete
 2. Nii ilusad! Osaleks ka loosis. :)

  ReplyDelete
 3. Sooviks osaleda loosis :) Meil laps magnetite fänn ja väga kuluks sellised iludused ära :D

  ReplyDelete
 4. Sooviks osaleda loosis :) Meil laps magnetite fänn ja väga kuluks sellised iludused ära :D

  ReplyDelete
 5. Sooviks ka loosis osaleda :) Nii ilusad magnetid!

  ReplyDelete
 6. Proovin oma õnne ! Magnetid on vahvad ja oleks tore võit :)

  ReplyDelete
 7. Laikisin ja jagasin! Imelised magnetid :)

  ReplyDelete
 8. Oo neid magneteid tahaks küll :)

  ReplyDelete