ARHIIV

21/05/2016

Video sellest, kuidas ma pakki avan (bloggers swap)

Tegu on sellise toreda üritusega, kus kaks (või rohkem) blogijat vahetavad omavahel pakke. Mina saatsin enda paki Sigridile, kes kirjutab blogi: www.sirgjooneline.wordpress.com ja tol hetkel kui ta mulle paki tegi, elas ta mõnda aega Maltal.

Mõtlesin, et pildid on liiga magedad ja ei anna piisavalt emotsioone edasi, seega tegin paki avamisest lausa video, mida võib mu blogi faceooki lehelt näha. VAATA VIDEOT

Ja ilma pikema jututa (kes ei viitsi 10-minutilist videot vaadata), siis minu paki sisu oli selline:
Ja ma jäin pakiga väga rahule! Hästi valitud asjad!

Meie leppisime kokku summa ja n.ö. katergooriad, mis lemmiktooted me teineteisele saadame. Tema ilmselgelt rohkem valis Malta traditsioonilisi värke, aga kuna ma elan Soomes, siis mulle tundub, et mina saatsin talle veidike tavalisemaid asju. Aga vähemalt need on mu lemmikud siis! Sigrid küll ütles, et saab reedel asjad kätte, seega ma panen ainult väikese pildi sellest, mis minu saadetud pakis oli, et juhul kui ta veel pakki ei ole mingil põhjusel näinud, siis ei riku ma kogu üllatust ära. Minu pakk nägi välja selline:
Lisan lõppu veel blogijate linke, kes näitavad postitustes, millised pakid nemad said:
Sigrid sai paki MINULT - vaata siit
Kati sai paki Lauralt - vaata siit
Gerli sai paki Annelt - vaata siit
Maiken sai paki Ailarilt - vaata siit
Häly sai paki Janalt - vaata siit
Ailar sai paki Maikenilt - vaata siit
Laura sai paki Katilt - vaata siit
Mariann vahetas pakke Annega - vaata siit

Kui keegi on veel on bloggers swap paki vahetamisest postituse teinud, siis jätke kuhugi märge ja ma lisan Teie postitused siia nimekirja!

1 comment: