ARHIIV

09/05/2016

Venitan masinaga jalgu

Üritan päikest mängida. Hoolimata sellest, et arvasin eelneva öö suht õnnestunuks... Avastasin, et väiksem laps (2a) oli siiski mu kaisus käinud ning mu (minu!) teki alla esimest korda korraliku üllatuse teinud. Ei lasku detailidesse, aga seni kuni masin pesu peseb, tulin ma jõusaali. Sport pidi ju inimese heaks ja rõõmsaks tegema...

Ilusa ilmaga võiks õues ka trenni teha, aga ei viitsi kuidagi nõmedaid rante esimese jooksutiiruga terveks suveks endale saada. Seega jõusaal jäi tee peale, sest tahan nii kui nii suuremasse poodi ka veel minna. (Hetkel taastun massaažitoolis...)

Jooksin lindil, kõndisin mäest üles ja pärast 50 minutit trenni venitasin jälle enda jalgu. Eks üks koib venib ikka paremini kui teine. Tegelikult on siin kaks erinevat venitamise jaoks mõeldud masinat, aga mul hakkas jube kahtlane ennast niigi pildistades. Seega näitan ainult üht.

Venitamine pole selles asendis mõnus ja naeratama see mind ei pane. Selline on mu loomulik ilu pärast trenni:
Kellel on veel kogemusi nende masinatega?

Seal saab aega reguleerida, et mõlemat jalga võrdselt venitada ja näitab numbrites ära ka kui palju paindud. Spagaati ma ei oska, minu parim number sellel masinal oli vist 48. 

2 comments:

  1. Ma näen esimest korda sellist masinat 🤔 Me venitame peale rühmatreeninguid ikka ise ennast! Muideks ma olen ka peale trenni väga ilus 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rühmatreeningus on liiga vähe venitamist, aga sellised trennid on ju ka, kus ainult venitatakse. Mitte midagi muud. Ma ise ei viitsi käia seal grupis end venitamas, aga võiks. Tegelikult võiks iga päev rohkem venitada, aga ei viitsi :D pikemaks mu jalad nii kui nii ei veni.

      Delete