ARHIIV

09/05/2016

Mulle ei sobi need päikeseprillid. No ei.

Üritan vältida värviliste klaasidega prillide proovimist, muidu näen välja nagu 14-aastane ja leian end keset poodi iseenda üle irvitamas. Otsin alati musti ja võimalikult tavalisi prille. Lihtne? Mul on kitsas pea, põhimõtteliselt sama suur nagu mu 6-aastasel tütrel. Ja teaduslikult on muide tõestatud, et see ei tähenda sugugi seda, et väiksema peakujuga inimestel oleks väiksem aju. Lihtsalt selgituseks...

Tegin lausa pildid, et näete, minu meelest ei sobi ükski versioon. Ei sobi mulle sooduka ajal ostetud odavad 4-eurosed Lindexi (või Seppälä) prillid ega ka paarisaja eurosed Diori omad. Ma näen välja nagu hipi või kärbes.

Siin on mu neli valikut. Ja mul pole kunagi olnud kodus nii palju päikeseprille korraga. Need pildid on tehtud meikimata ja õhtu hämaruses, seega need on nagu need on. Ma ei tea miks mõni prilliraam kohe eriti tobedalt mu näo kuju moonutab. Kaasa ei aita ka see, et kulmud ei tee omavahel koostööd ja need on veidike eri kõrgusel. Või on hoopis kõrvad eri kõrgusel?... Kes seda teab.
Prillid number 1
Prillid number 2
Prillid number 3
Prillid number 4
Ema laenas mulle oma Chanel'i käekotti, nii et hakkan vist hoopis rockitšikiks...
Mul on ainult üks küsimus. Millised prillid mulle sobiksid?

10 comments:

 1. jah, su feed töötab ilusti :)

  aga prille pead lihtsalt erinevaid proovima. mine näiteks päris prillipoodi, seal on suur valik ja nad oskavad soovitada ka. need on sul kõik suht sarnased - kõik samajämedate mustade raamidega.

  ReplyDelete
 2. Esimesed näevad jumala head peas välja!

  Aga mul suht sama probleem. Enamus raame on liiga laiad + sanga osa liiga pikk (vajuvad ette ära), küll siis hoopis suruvad ninale ja jätavad jälgi. Ja kõigiga näen paras mesimumm välja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Esimesed tunduvad kõige kitsamad ja mugavamad selles suhtes, et ei vaju ära peast.

   Delete
 3. Ma ütleks, et prillid nr.2 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need ongi need kõige odavamad nelja euroga Itäkeskusest sooduka ajal leitud prillid :D mõtlesin, et pole nagu rahast kahju kui ei sobi või ära kaovad vms.

   Delete
 4. 1 või 2, järgmised natuke liiga lasnamäe bussis nähtav stiil :P

  ReplyDelete
 5. Esimesed sobivad sulle väga hästi ju.

  ReplyDelete
 6. Mul on ka kitsas ja väike nägu ning päikeseprille on raske leida. Ma leidsin prillipoest, tegin selle investeeringu ja sain 80 euroga (soodukas) Hugo Bossid väga khuulid ja hästi sobivad päiksekad (enda arvates :D). Sulle aga soovitan kitsama raamiga ja natuke väiksema klaasiga prille otsida. Muidu kuju poolest sobivad sulle kõige enam nr 2 prillid minu meelest :).

  ReplyDelete
 7. No ma ei tea, minu arvates on prillid omavahel väga sarnased ja sobivad ka. Vähemalt ma ei vaataks ühegi variandi puhul tänaval, et need prillid nüüd küll kandjale ei sobi. :) Ma arvan, et sulle võiksid sobida nii öelda politsei stiilis prillid, vähemalt mulle on jäänud mulje, et need sobivad absoluutselt kõigile. Mu mehel on hästi kitsas nägu ja temale istuvad just sellised hästi ees, aga samas sobivad minu ümarale näole ka. :)

  ReplyDelete
 8. Su näokuju on nagu näiteks Victoria Beckhamil, kitsas. Googelda ja vaata mis talle sobivad?

  ReplyDelete