ARHIIV

24/05/2016

Kujutad ette

Kas te ei leia vahel looduses, et mõni asi on justkui südamekujuline (näiteks kivi) või taevas mingi pilv meenutab hobust ja muid sääraseid asju? Ma näen jube tihti igasuguseid kujusid ja kunagi ka laps ütles rongi vaadates, et need on nagu viinerid.

Ilmselt mu kõige suvalisem blogiteema, aga siiski... No eelmisel nädalal ma leidsin trepist kõndides, et mu jooksupükstel on suht sama muster nagu meie koridori treppidel. Ma ei tea, milleks see on vajalik info ja miks ma seda märkasin, aga minuarust maru huvitav. No vaadake ise:
Käisin eile ka jooksmas (14-15 km) ja õues oli 21 kraadi sooja. Täitsa suve tunne tekib, aga samas ma tean, et varsti hakkab nii kui nii sadama. Ma olen ilmselgelt see "klaas on pooltühi"- inimene.

Kuna ma vahel ikka satun hularõngaga ka kodus trenni tegema, siis pidevalt jään ma hätta sellega, et muidku kohendan enda riideid. Niisiis jäingi mõtlema, et mis riietuses on kõige parem hularõngaga trenni teha? Sest tavaliselt tulevad mul püksid üle puusade (väga ebamugav) ja särk samuti üle naba. Lõpuks avastasin, et selliste spordipükstega ja ilma pluusita on palju mugavam.
Hüppan ühest teemast teise, aga pidin lihtsalt pildistama neid politseinike keset Helsingit:
Siia veel paar sariselfit kehva telefonikaameraga:
Ja ärge unustage osaleda magnetite loosimises, mis juba homme lukku läheb:
Kliki pildile

No comments:

Post a Comment