ARHIIV

26/05/2016

Hommikuti nagu udus

Ma ei tea, mitmes kord ma olen Facebooki lehelt "facebooki" otsinud. Alati sama ämber.
Tänane hommik algas seekord sellega, et kõige väiksemate jalgadega inimene meie kodus oli jõudnud kõige rohkem juba kella seitsmeks ära teha. See pole midagi väga uut, aga siiski. Muidugi täna oli siis see öö, kus juhtus õnnetus ka. Olgugi, et pole rohkem kui pool aastat mähkmeid kasutanud, siis vahel ikka juhtub nii. Ja see õnnetus tuli muidugi suurde voodisse ja kindlasti seepärast, et ma panin eile puhta lina meile. Tore... Teate seda tunnet kui elate teisel maal ja mõtlete juba vahel teises keeles? No tol hetkel kui tundsin, et kuskilt on märg, siis mõtlesin ka: "Ei voi olla totta!" Ja paar kirosana sekka.

Mida ma täna hommikul märkasin, et oli korda saadetud? Alustades vetsupaberiga mängimisest ja kõikide riiete pesumasinasse panemisega. Mustad, puhtad - vahet pole. Mulle meeldibki vabal ajal pesu sorteerida. Ahjaa, sinna oli ka vetsupaberit natukene hulka muidugi lisatud. Vähemalt mõnel on siin hommikuti energiat... Hellou Suomi.

Aga pole aega hädaldada, peab tegutsema. Mõtlesin, et lähen täna autokooli.

3 comments:

 1. Vähemasti pole teil kunagi igav :D

  ReplyDelete
 2. See uute linade asi on tuttav. Last mul veel ei ole, kuid üleeile õhtul sai uue voodipesu pandud, eile hommikul valasin kohvi endale-ja tekile peale. Panin siis kohe uuesti pessu ning täna kordasin sama nalja.. :D Enam ma kohvi voodis ei joo või kui joon, siis üritan seda mitte endale peale valada (mitte, et ma need korrad ei oleks üritanud)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu üks nõme harjumus on ka voodis süüa :D

   Delete