ARHIIV

12/05/2016

Dilemma: Kas minna Eesti blogiauhindade jagamisele või hoopis Eesti jaanipeole Soomes?

11. juunil toimub Eestis blogiauhindade jagamine ja samal ajal siin Soomes Eesti jaanipidu. Käisin eelmisel aastal nii blogijate üritusel - kirjutasin sellest SIIN postituses ja ka seal jaanipeol, millest kirjutasin SIIN postituses. Eestlaste jaanituli Soomes toimub sel aastal Riihimäel, mis pole meist isegi väga kaugel ja Facebooki lehel on selle kohta rohkem tegelikult täpsustavat infot. Smilers esineb! Ja sinna oleks heal juhul võimalus oma "kaaslasega" minna ja kordki midagi kahekesi jälle teha... Ütleme nii, et kui siinne olukord on stabiilne ja lastele hoidja leiaks.

Blogijate üritusele minekuga on selline lugu, et selleks peaksin ju laevaga üle lahe sõitma ja üksinda ma ei tahaks sinna kohe kindlasti minna. Tallinnat ma ei tunne ja kuigi olen julge, siis teised blogijad vast teavad üksteist rohkem ja ma ei viitsi end peale ka suruda otseselt kellelegi. Nii öelda kuhugi kampa, kes räägivad hoopis teistel teemadel. Aga noh, mina räägin tegelikult ju kõigest.

Ma tean isiklikult ainult kahte blogijat natuke paremini ja üks neist ei tule nii kui nii. Otsin veel põhjusi ja vabandusi... Kuna mu sõbranna, kellega eelmisel aastal seal üritusel käisin - ütles, et tal on vist see kuupäev broneeritud ja teine ainuke variant oleks koos õega minna, kes samuti tol päeval tulla ei saa... No siis jääbki vist ära. Sest mul pole reaalselt rohkem inimesi. Kui ma teaksin ja tunneksin end enesekindlana ja oma kategooria võitjana, siis läheksin vast isiklikult kohale, aga kuna mu väike blogi on mõeldudki tegelikult pigem pisemale lugejaskonnale, siis ma ei tea, mida ma tegelikult selle võiduga ikka peale hakkaks. Aga tänan ikka minu lugejaid, kes vahel siia lehele ka klikivad. Aga eks tunnustus on ikka tore, olgem ausad. Aga kahjuks elublogide hulk on nii suur ja lai ning ma võin juba kinnisilmi öelda, kes esikolmikusse saavad.

Kes veel pole muide hääletanud, siis minge andke oma hääl SIIN (minu blogi on eluliste blogide kategoorias ja kõiki kategooriaid ei pea hääletama, võib tühjaks ka jätta).

Kes lähevad Eesti jaanipeole? Kes blogiauhindade jagamisele?
Võibolla ma ei lähe lõpuks mitte kuhugi ja istun kodus. Aga see on tagavaravariant.
Fotograaf: V. Laurila

9 comments:

 1. See jaanipidu tundub ju poole lahedam!? Milles küssa? Eelmine aasta rääkis uudistes veel mitu nädalat sellest eestlaste jaanipeost.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, räägiti mitu nädalat kui jubedalt need Eesti matsid - kalevipojad ikka joovad :D

   Tegelikult ma kirjeldasin oma vaatenurka ka asjast sealses postituses, mis esile tõin. Minu jaoks oli ikka tore. Just nimelt kahekesi kuskil käia. Üldiselt ma tegelikult väldin Eesti pidusid ja eestlaste kokkusaamisi, sest päris paljudel on väga konktreetsed ja sõjakad arvamused ja teadmised Soome elu ja soomlaste kohta, millega ma ei ole samal lainel. Aga jaanipidu on veidike teine asi.

   Delete
 2. Soovitan Sulle jaanipidu koos abikaasaga ja Smilersiga. Päris kindlasti. Ise valiksin võimaluse koos perega olla ja midagi teha. Blogijate õhtu on ju ülepingutatud glamuuriüritus. Mina arvan küll nii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja väike parandus. Ei ole abikaasat*

   Delete
  2. Sorry, aga kallis inimene ju on :)

   Delete
 3. Miks nii palju tuntud blogijad sellest üritusest osa ei võta ja seda suisa boikoteerivad? Ma läheks ikka oma kõige kallimaga jaanipeole, mida sa ikka võõraste inimeste hulgas teed, kui sul on võimalus olla hoopis oma mehega.

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on tõsi. Esialgu ei teadnudki, et jaanipidu peetakse samal kuupäeval, sellepärast olin planeerinud, et raudselt lähen EBA üritusele. See oleks olnud nagu oma vaba ööpäev mujal maailmas.

   Delete
 4. Oled sa nüüd otsustanud, mida sa teed? :)

  ReplyDelete