ARHIIV

20/05/2016

3 h und vs 18 h

Olen olnud kolmapäevast saadik üksinda kodus ja ma ei oska seda asja rohkem kommenteeridagi. Lihtsalt olen. Koristasin toad ära ja ei osanudki midagi muud tarka teha. Selline tunne nagu mul oleks olnud alguses pingelangus või midagi väga imelikku. No nimetagem seda siis puhkuseks.

Kolmapäeva öösel ei saanud ma kuidagi magada. Ärkasin pärast 3-tunnist ööund hommikul 6 ajal juba üles ja energiat oli isegi üle. Mis on muidugi väga ebanormaalne minu puhul! Tegin siis hularõngaga tund aega trenni ja.... ja muud ma ei mäletagi. Igatahes tean seda, et eilne fotosessioon looduses jäi fotograafi haigestumise tõttu ära, seega ei pidanudki ma mõtlema, et magamata kohale lähen.

Sellegipoolest jäin juba lõunaune ajal magama... ja ärkasin täna öösel korraks kell 4 üles ja jõin vett... Ega siis polnud veel mõtet ärgata... niisiis magasingi edasi. Kuni 10-ni. Olen veel uneaurudes, seega mõtlesin, et kirjutan natukene blogi, käin jooksmas ja alles siis ärkan korralikult üles. Pidin enda aja mllegipärast kohe kuidagimoodi ära planeerima.

Tegelikult lähen ikkagi täna õhtul pildistama ja pean end natukene virgistama. (Panustan nüüd ka tavalistematele fotodele.) Saab näha, mis sellest üritusest siis välja tuleb.

Natukene juttu veel blogiteemadel! Mõtlesin, et filmin ühe video. Nimelt blogijate seas ringleb selline tore pakkide vahetamise väljakutse (bloggers swap on vist õige termin), et kaks blogijat vahetavad oma lemmiktoodetest pakid (või lepivad lihtsalt kokku summa ja teema) ja ongi valmis. Väga põnev! Ma mõtlesin paki avamisest video teha ning mina sain igatahes Sigridilt (www.sirgjooneline.wordpress.com) sellise paki:
Minu paki sai (saab) Sigrid täna kätte, seega tasub jälgida. Ta lubas ka video teha!

Aga nüüd ma lähen!

Väike parandus: Ma vist magasin hoopis 20 tundi...

No comments:

Post a Comment