ARHIIV

19/04/2016

Võida endale armsad nimetähed!

Ma tunnen, et mul hakkab vaikselt meisterdustuju jälle sisse tulema ja sellega seoses tuli mul meelde, et tahtsin kunagi nimetähti välja loosida, aga tol ajahetkel jäi see kuidagi tahaplaanile. Miks mitte teha seda nüüd?

Olen meisterdanud oma lastele lastetuppa seinale nimetähed ja näitasin neid ka ammuses postituses SIIN. Kui tahad võita (endale või) enda lapsele ka selliseid nimetähti, siis osale loosimises ja jäta kommentaar (ja soovi korral kirjuta ka värvieelistus: ükskõik mis värv). 

Hakka mu blogi jälgijaks blogi Facebooki kodulehel ja nii lihtne see ongi!
Loosin võitja välja kevadpühal 1. mail.
Kliki pildile

7 comments:

 1. Mina osalen, aga heameelega nime avalikult ei ütleks. :)

  ReplyDelete
 2. Osalen loosis ja nimeks Kaisu. :)

  ReplyDelete
 3. Anette-Liis v siis lihtsalt Netu :D

  ReplyDelete
 4. Ma panin Like ära aga siis hakkasin mõtlema, et mul on ju kolme nime vaja :D Seega, kui võidan, siis peaksime läbirääkima ja äkki teed tellimustööna teised nimed ka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma võin need nimesildid Sulle nii kui nii teha. Kirjuta oma laste nimed ja hinnasoovid meilile: minajamuud@gmail.com

   Aga kes teab, äkki võidad :)

   Delete