ARHIIV

16/04/2016

Valge riietus - õnn või õnnetus?

Mulle meeldib must värv. See on nii lihtne ja mugav, sobib kõigega. Sisustuses meeldib hoopis valge (pigem just vana valge ja hallid toonid). Igal kevadel või suvel tuleb mul vähemalt korraks valge hullustus peale - nüüd jõudis see siis taaskord kätte. Ja sama kiirelt läheb see rõõm ka tavaliselt üle, sest lastega õues käies maailma suurim viga on panna endale valged riided selga...

Mulle on hakanud meeldima ühed teatud sorti pluusid. Sellised pikkade varrukatega valged, hõljuvad ja ilusa pitsiga pluusid või kampsikud (oleneb materjalist) on nii ilusad. Tahaks veel sellises stiilis kleiti ka endale suveks. Kui on võimalus, et saan kuhugi minna ilma lasteta (ühesõnaga, et keegi mu sülle poriste jalanõudega ei taha tulla - tõenäosus on väike), siis saan nautida ka valgetest pükstest. Ja mida aeg edasi, seda suuremad on lapsed, kes järjest rohkem ka omal jalul kõnnivad. Tähendab, et pean järjest vähem mõtlema riietuse peale kui ainult mugavat ja praktilist materjali.

Kui tihti teised väikelaste emad endale valgeid pükse jalga saavad lubada?
Ja kuna mul pole tõesti mitte kedagi, kes minust pilti teeks, siis kui ma tahaks... Minust on saanud täielik selfitar:

4 comments:

 1. Nii ilus ju!! Mulle ei meeldi valge puht praktilistel põhjustel, aga värve armastan küll :)

  ReplyDelete
 2. Tegelikult on valgeid riideid lihtsam pesta.....ja näevad alati värsked väljä .
  Mina kasutan palju valget voodipesu....

  ReplyDelete
 3. Sulle sobib valge. Minule meeldib ka valge, aga tunnen et see teeb mind veidi kahvatumaks ja nt valged püksid tõstavad minu puhul eriti hästi reisi mitte just kõige paremast küljest esile.

  ReplyDelete
 4. Need pitsist effektid riietel on eriti suvised. Mulle meeldivad alati kõik valged linased jaanipäeva stiilis riided, tahaks endale ka nüüd midagi sellist. Ma üldjuhul suudan ennast valgete riietega esimeste minutitega ära mökerdada ja seda ka ilma lapseta liikvel olles.

  ReplyDelete