ARHIIV

12/04/2016

Teine antibiootikumikuur sai ka läbi

Esimene osa on SIIN POSTITUSES. Nüüd on võimalus öelda, et mu teine antibiootikumikuur sai neljapäeval läbi. Pärast esimest 10-päevast antibiootikumikuuri lõppes see kahtlane külje- ja kõhuvalu nädalaks ära, kuid siis algas sarnane jama uuesti. Esimesel aprillil käisin arsti juures ja sain uue tõhusama 7-päevase antibiootikumikuuri, mis võttis jälle valud ära. Seekord vedas ja kuna ma palusin erinevaid antibiootikume, siis ei tekkinud mu seljale enam uut löövet. Imelik, et teisel korral kiirgas valu ka paremasse õlga ja rindkerre ning ma suutsin korraks endale juba sapikivid diagnoosida, aga kuna rohud mõjusid, siis ma ilmselt eksisin.

Ainult, et mu immuunsüsteem on nii nõrgaks jäänud, et oleme täna väiksema lapsega nüüd tõbisestena kodus. Pole vist ime kui kuu aja jooksul tuleb kaks korda antibiootikumidega oma keha kurnata. Tahaks energiat... Ei, tahaks hoopis magada. Hemoglobiin on ka tõusu suunas tänu rauatablettidele. (Enne oli hb 105, nüüd 109.) Jooksmisest võin vist unistada. Peavalud tekivad eimillestki ja on nii jubedad vahepeal, et ma tunnen nagu läheksin hulluks.

Lisan, et blogiauhindadele võiks veel ühe kategooria juurde lisada: "Aasta sandim ja negatiivseim blogija". Ma pakuks vähemalt konkurentsi.
Fotograaf: A. Pesonen
Ja siin olen pärismina, ilma ühegi fotograafi poolt tehtud photoshopita ja tavalise kodukaamera ees:

4 comments:

 1. Tore et AB aitas, aga võtsid ikka Lacto7 ka? Saage ruttu terveks! Eks kevad on salakaval ka muidugi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei võtnud Lactot ega muid asju juurde. Magu ei hakanud valutama, kuigi arst hoiatas küll.

   Delete
 2. P.S. Loomulikult oled sa ilusam!!!

  ReplyDelete