ARHIIV

11/02/2016

Viimane aeg osaleda lapsega joonistusvõistluses

Juba 14. veebruaril loosin ma välja kolm võitjat, kes saavad auhinnaks Apollo poolt välja pandud raamatu:
Hetkel on mulle üle 40 joonistuse saadetud, seega valik saab olema raske, kuid neile, kes veel pole joonistusvõistlusest midagi kuulnud, siis rohkem infot ja raamatute tutvustuse leiab SIIT postitusest.

Lisan lühidalt, et joonistusvõistluse teemaks on "Talv" ja muud pole vaja teha kui saata foto joonistusest mu emailile minajamuud@gmail.com

Kõige vanematele lastele mõeldud raamat "Suur koolilaste mälumäng" sobib raskuse poolest minu meelest täiesti teismelistele, seega kui keegi satub lugema seda postitust, siis viimane aeg pliiats kätte võtta (isegi mina ei tea kõiki vastuseid kui küsimusi sirvisin)...

Aitäh kõigile, kes mulle juba pildid on saatnud. Kõik need on väga armsad kunstiteosed!

No comments:

Post a Comment