ARHIIV

27/01/2016

Siis kui blondiin facebooki näpib

Ehk minajamuud blogi on nüüd liinakat blogi.

Juhtus nõnda, et vahetasin poolkogemata enda blogi facebooki nime ära. Algselt tahtsin lihtsalt oma nime facebookis natukene tuunida, aga kukkus välja teisiti. Ometi ma ei märganud, et oma kodulehe nime saan vahetada ainult ühe korra!

Kuna adminid ignoneerivad mind mingil põhjusel, siis muutsin lõpuks ära ka oma blogi aadressi, bloglovini kui ka enda uue bloginime:

www.liinakat.blogspot.com
(EDIT: olen tagasi www.minajamuud.blogspot.com)

Olen natukene... ausalt öeldes enda peale pahane, mulle meeldis minajamuud ka. Aga samas liinakat tundub natukene isiklikum nimi. Juhul kui saan facebooki lehe tagasi muuta, siis võibolla teen seda. Aga ma ei oska enam midagi. Kõik on sassis.

No comments:

Post a Comment