ARHIIV

20/01/2016

Olen vist armunud ja lähen matkamessile

Olen praegu kodus, mugavalt. Sunnin end nüüd vahepeal villaseid sokke kandma, sest kuigi toas on 20-22 kraadi, siis minul on ikka varbad ja sõrmed jääs. Seda ka suvel... Isegi arst kirjutas mu faili, et patsiendi käed on jääkülmad!

Kirjutan täna sada eri asja. Ausalt öeldes ma söön praegu tomativõileiba (jah, kell on pool kaksteist!) kuigi mõtetes olen juba nädalavahetuses, mil lähen Soome matkamessile. Kas keegi lugejatest läheb sinna?

Kirjutasime ohmygossip lehele ka sellest, aga põhiline on see, et kuigi ma pole reisiblogija, siis tänavu on seal blogijate paviljon, mis tundub väga äge. Tegelikult nagu aru sain, siis lähen sinna rohkem promoma tööasju, aga vahel käibki töö ja lõbu käsikäes. Eks näis, mis sellest kõigest välja tuleb. Tee tööd, siis tuleb ka armastus - kas oli nii?

Vahepeal on mul tunne, et hüppan pea ees külma vette, aga teinekord pidigi nii parem olema kui kartlikult kodus istuda ja mõelda, et "oleks võinud". Ja vahel mulle meeldibki teha midagi uut ja huvitavat - midagi sellist, mida ma isegi poleks oodanud. Elu muidku läheb edasi ja kui mulle tekivad võimalused, siis üritan neist ikka kinni haarata ja anda endast parima. Proovin siis samas taktis edasi astuda.

Miks selline postituse pealkiri?
Mul on üldse mitu päeva selline tunne vahepeal nagu oleksin armunud. Ei teagi millesse või kellesse (suur naerusmail!) Ilmselt pärast seda toredat nädalavahetust, mida ma ikka ja jälle kiidan. Või siis armusin taaskord ühte sokipaari, mille täna lõpuni valmis kudusin.(Nendest pole veel pilti.)

Jah, käsitööd mulle meeldib ikka täiega teha. Kui ainult ööpäevas oleks piisavalt aega kõigele, mida teha tahaksin. Eriti kahju nüüd mõelda, et kui mul on väsimus-periood käes, siis see magamine röövib päevi. Peab üritama ikka ise oma elu ohjad võtta, mis siis, et vahepeal tundub, et see on võimatu. Aga praegu.... Tahaks hoopis maratoni joosta kui keegi minuga kaasa viitsiks tulla. Mul savi, kas öösel või päeval. Kui mul tuju hea, siis käsi kokku plaksuta ja imesta, mida see Liina korda saadab.

No comments:

Post a Comment