ARHIIV

24/01/2016

Oh, mis mess

Ei teagi, kust alustada. Vau. Lihtsalt pole sõnu. Eile hommikul kell 10 hakkasin ma Pasila messikeskuse suunas liikuma... Ja täna jõudsin lõpuks koju. Väga sündmusterikas päev, õhtu... Öö. Pildil reklaamin Ohmygossip Couture kui keegi imestab, miks ma roosa särgikesega palmi all naeratan. Ikkagi reisimess. Märgake punast papagoid!
Sain teada kogu meedia kohta palju uusi asju ja panin kõrva taha häid nippe ning sain erinevaid uusi ideid, mida ma teha võiksin kui vaid tahan. Messil olev rahvamass võttis isegi minu hetkeks tagasihoidlikuks. Aga üritasin anda endast parima ja rahulikuks jääda.

Tegelikult hoopis pärast matkamessi algas mingi hetk ränk sündmustejada, nii et kui ma seda kõike nüüd ühe korraga meenutan, siis ilmselt jätkan siin kõhukrampides, mitte blogi kirjutades. No ikka juhtub vahel, et disainid juhuslikult töökaaslastega uusi riideid ja seejärel hakkad rongijaama minema ja satud ööklubisse, kuhu sa kohe kindlalt ei sooviks minna.

Teinekord Helsingi ikka oskab üllatada. Või lähed hoopis siis sinna klubisse ja häbened silmad peast... Sest on olemas mõni Soome kuulsus, kes lihtsalt oskab olla "mina ise", kuid ei tea, et tegelikult tehakse tema üle ainult nalja...

Või, kas oligi nali... No igatahes vahepeal mu pea valutas ja vahepeal sai pikkade vestluste vahele paar siidrit joodud. Mingil hetkel olin hotellis, kus toas oli millegipärast korraks väike hirmunud koer, kes samal ajal ka otsustas enda asjad sinna teha... Ja ei, ma polnud kordagi üksi. Ikka selle seltskonnaga, mis on nii hull ja huvitav, et pole lihtsalt sõnu. Tõesti oligi nii hull olukord, et mäletan seda tragikoomilist õhtut vist päris tükk aega. See oli lihtsalt tragöödia, mis toimus.

Aga tööasjad sain enda poolt kenasti joonde aetud ja tore oli lõpuks näha ka, kellega ma seal internetis suhtlenud olen. Ei kahetse üldse, et läksin! Ütleme nii, et jumal tänatud, et Helena-Reet ka minuga oli. Või siis mina temaga. Ei teagi, millisest vaatevinklist seda peaks analüüsima...
Pildi tegi Helena-Reet Ennet/ OhmyGossip

No comments:

Post a Comment