ARHIIV

04/12/2015

DIY: Kohvifiltritest pärg

Ma olen meister tegema asju, mida mul tegelikult pole vaja. Selliseid kaunistusi. Eriti hea on teha kõike öösel. Ikka siis kui teised magavad. Ja mina see unetu tegutseja...

Olen päris mitmes Soome facebooki grupis näinud ilusaid valgeid pärgasid, mis on tehtud kohvifiltritest. Mõtlesin, et kui raske see ikka olla saab. Uudishimu käskis mul järgi proovida.
Vaja läks:
- paberist kohvifiltreid umbes 65 tükki, maksis1 eur üks pakk
- ümmargust alust (styrofoam), maksis 3.50 eur
- klaasi
- pliiatsit
- kääre
- kuumaliimapüssi
- kaunistusi: pärleid, kristalle, paela

Mina ostsin enda arust tervikliku ümmarguse aluse ja kodus avastasin, et see oligi pooleks tehtud ja nüüd mul on võimalus teha teine pärg veel. Kusjuures ma põletasin esimest korda ühe sõrme liimiga korralikult ära. Siin läheb seda kuumaliimipüstolit päris palju vaja ja kui keskendumine korraks ununeb, siis põletushaav on kerge tulema... Oleksin hirmsalt tahtnud sinna pärjale kinnitada sädelevat või mõne muu õrna värviga paela, kuid kõik olid liiga peened ja pits oli seekord ainuke loogiline valik! Esialgu mõtlesin, et paneks selle magamistoa uksele (see ei kaalu peaaegu mitte midagi), aga hetkel peatus see hoopis magamistoa peegli juurde.

Pildid paistavad võibolla mõne ekraani taga kuidagi tuhmid ja hämarad, sest ma ju tegin seda kõike keset ööd:
Pange tähele mu aiatooli leiutist, nimelt meie köögitoolid on hetkel tuunimisel...
Sattusin hoogu ja proovisin teha ka dekoratsiooni, mis sobiks näiteks pulma:
Mida veel võiks nendest kohvifiltritest meisterdada?

4 comments: