ARHIIV

24/12/2015

Jõuluaeg

Sel aastal oli mul kuidagi teiste asjadega nii palju mässamist, et kahjuks piparkoogimaja jäi meil Eleanoraga tegemata. See-eest niisama piparkooke tegime ikka! Vot nüüd on näha kui laisk perenaine ma vahel olen. Poest ostetud piparkoogitaigen! Kõik teised blogijad teevad ise uhkelt maitsestatuid taignaid ja mina lihtsalt... Luban, et järgmisel aastal proovin ka ise teha!
Pean kohe lisama siia pildi sellest, kuidas me enda keldrist toodud kunstkuuske detsembri alguses elustasime. Kahjuks valmis kuusest ma unustasin muidugi pilti teha, sellest sai tegelikult päris kena kui ehted ja tuled külge riputasime, aga mis ma ikka ilustan, esialgu oli see nagu tehisokstest käkerdis. Laste õnneks tuuakse jõululaupäeval ikka päriskuusk ka tuppa.
Soovin kõikidele ilusat jõuluaega, kahjuks lumest pole halli haisugi.
Häid pühi! 

No comments:

Post a Comment