ARHIIV

18/12/2015

Jutupaus

Pilt on tehtud mõned nädalad tagasi. Mul oli siin mingi periood, mil käisin 3-4 nädalavahetust järjest peol. Hea kui sõbrannal pole kleiti vaja (eks ikka - alati on vaja, aga tol korral ülaosa jäi lihtsalt natukene kitsaks), seega hoopis mina sain endale sellise lõikega kleidi, mis mulle hetkel väga meeldib. Neid muid liibuvaid kleidikesi on mul igasuguseid, kuid ausalt öeldes kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis need on rohkem nagu minu "nooruse" kleidid, ma hakkan vist vanaks jääma. Ei, ilmselt asi on mu teises sõbrannas, kes oli vanadekodus praktikal ja tekitas enda jutuga vahepeal tunde nagu ma oleksin ka 90 ja poole aastane. Sorri, aga pidin mainima!

Tegelikult ma tunnen, et väike väsimus hakkab varsti tekkima, juba seetõttu, et Lennart on nädala algusest saadik haige olnud ja ma arvan, et järgmisena on minu kord... 

Kuna me läheme jõululaupäevaks Eestisse, siis korraldame pühapäeval siin oma eestlastega (Soomes elav pere ehk mu ema + sõbrad) meie juures neljanda advendi puhul pidulikuma õhtusöögi. Hakkasingi juba selleks täna vaikselt valmistuma ehk süüa tegema. Nimelt sõpradega me ei tee omavahel kinke, vaid igaüks võtab midagi süüa kaasa. Ehitame suurde tuppa pika laua nagu eestlastel kombeks ja sööme täie hingega. Vähemalt mina teen nii.

Seoses sellega, et ma pole Lennartiga peaaegu kuskil käinud viis päeva (õnneks sain täna üksi käia linnas paar tundi ja enamvähem kõik ostud ostetud), pole ma ka jõusaali jõudnud ega jõua ka, sest lastel algas vaheaeg ja kui Eestist tagasi tuleme, siis on juba jaanuarikuu. Päris kahju on küll 49 € tühja maksta, aga midagi pole teha. Seega selle nädala treening oli täna 30 minutit kõndimist linna (tagasi sain autoga).

Igatahes ma loodan, et ma nüüd päris haigeks ei jää ja asi piirdub ainult nohuga. Ootan enda kilpnäärme vereproovi tulemusi, mis oleks pidanud juba täna tulema. Tahaks väga teada, kas näidud on sellised nagu ma arvan. Õnneks arst vist helistab enne jõule ja räägib lähemalt.

Mina üritan nüüd magama jääda. Natukene raske tunne on, pugisin just suure portsu kartulisalatit sisse... Aga nii hea oli!

No comments:

Post a Comment