ARHIIV

15/11/2015

Negatiivsus võtab võimu

Proovin siin praegu magama jääda, võtsin 3 mg melatoniini, sest ma olen olnud jälle meganärvis ja sellise tundega und mul ei tuleks. Mille peale närvis? Ikka maailma peale. Kõikide jubeduste peale, mida inimesed korraldavad. Ma detailidesse ei hakka süvenema, nii kui nii kõik teavad, millest jutt, aga ma lihtsalt imestan ise ka kui palju ma kokkuvõttes sellele kõigele olen mõelnud paari päeva jooksul. Ma ei oska negatiivsetest tunnetest absoluutselt lahti lasta. Ilmselt igal teisel minutil meenub mulle mõte, et miks nii... Ja ma tunnen, et see pole tervisele hea. Ma ei oska ignoneerida halbu uudiseid enne lugemist. Uudishimu võtab lõpuks võimu ja siis ma loengi kõiki meedia söödetuid vastikuid kirjeldusi ja jutte. Võiks ju mitte lugeda, aga seda ongi lihtne öelda.

Iga kord kui midagi jubedat (suht) lähedal juhtub, ütlen ausalt, siis see ikka šhokeerib mind väga korralikult. Mul oli oksehäda kui ma mõtlen juhtunud sündmusele, halb olla, raskuse tunne. Mida veel nende lähedased tunnevad... Ma imestan, et kuidas inimestele antakse läbi meediakanalite nõu, et ei tohi karta ega hirmu tunda, vaid peame näitama, et oleme tugevad. Tahaks saata need robotid siit maalt minema, kellel tundeid pole. Ma küll kardan täiega ja õigustatult. Tapeti jälle inimesi ja ma peaks tegema näo, et vahet pole? 

Ma näen maailmas hetkel ainult negatiivsust. Ma ei oska midagi positiivset öelda. Tulevik hirmutab mind rohkem kui varem ja seda just sellepärast, et ma ei tea, millises maailmas mu lapsed elama peavad mõne aastakümne pärast. Mõtlesin kirjutada enda mõtted siia, et ehk aitab ja leevendab, aga ega siin ei aita vist miski. Kui vaid leiaks nüüd kuskilt positiivsust juurde, siis see aitaks äkki.

No comments:

Post a Comment