ARHIIV

26/11/2015

Minu uus töökoht

Sain rohelise tule, seega annan teada ka teistele, et sain endale uue hobitöö. Nimelt olen nüüd www.ohmygossip.ee kaasautor.

Mina usun, et elul on ikka oma tee ja see viis mind seekord siia punkti, et sain täiesti juhuslikult ühe pakkumise, millest ma olin väga huvitatud. Minu töö seisneb selles, et tõlgin Soome kuulsustest artikleid eesti keelde.

See on kuidagi nii irooniline, sest ma olen alati pidanud end suht kehvaks kirjutajaks (seda ka mu eesti keele õpetajad?) ja ausalt öeldes pole ma kunagi varem mõelnud, et minust võiks saada mingisugune ajakirjanik või lehe (kasvõi netilehe) kirjutaja. Blogi on ju kõigest harrastus ja tegelikult tänu sellele ma enda uue töökoha ju saingi, sest mind leiti just nimelt siit blogist! Seega võin küll rohkem rahul olla.

Mis mulle meeldib selle kirjutamise juures on see, et ma saan areneda ning kunagi ei tea, mis tulevik toob. Minu jaoks hetkel vägagi tänuväärne töö, kuid ega ratsarikkaks sellega muidugi ei saa, sellepärast nimetangi seda hobitööks. Kirjutan Liina K. nime all seni kuni ma enda perekonnanime ära vahetan (varsti!).

Mõtlesin, et ma räägin kooliteemast alles siis kui saan kindlalt koolipingile koha (kui ei saa, siis ei räägi üldse, sest mul on millegipärast alati megapiinlik ja häbi kui ebaõnnestun!). Aga tegelikult on mul mitu rauda tules ja sellega seoses käisin siin Soomes ka ametikõrgkooli katsetel. Sain kutse sisseastumiskatsetele, seejärel sain kirjalikust osast läbi, siis kutsuti mind edasi intervjuule ja nüüd tänase seisuga vaatasin, et olen 4. varukoha peal. Seega mu jaanuarikuu on juuksekarva otsas. Mis kõige imelikum, siis see amet on samuti hoopis midagi muud kui ma varem olen enda tuleviku jaoks planeerinud. Koolikohad selguvad hiljemalt detsembri keskpaigaks, seega aega on veel end paanikasse ajada.

Õnneks mul on siiski see tööots, nii, et tühja peale ma ei jää. Aga imelikul kombel tahan ma teha praegu midagi uut ja huvitavat. Ma ei taha kindla peale minna, vaid end proovile panna ja pea ees vette sukelduda. Nii on palju (jubedam ja) lõbusam.

3 comments:

  1. Palju õnne! Anna teada, kui vajate teist inimest tegema su tööd ;)

    ReplyDelete
  2. Väga lahe ja soovin õnne ;)
    Tubli ja ettevõtlik naine!!!

    ReplyDelete