ARHIIV

17/11/2015

Eesti lasteteater Helsingis

Käisime nädalavahetusel Eleanoraga ja mu sõbrannaga (ja tema lastega) Helsingis lasteteatrit vaatamas. See toimus eestikeelses Anni lasteaias ja teater oli ka muidugi eesti keeles.
Rahvast oli piisavalt, aga õnneks mitte liiga palju. Oli ruumi hingata. Mulle meeldis, et vahepeal haarati lapsi jutu ja plaksutamisega kaasa. Eleanora ütles pärast etendust, et arvas, et see teater on igav, aga tegelikult polnudki. Minu meelest oli ka täitsa tore etendus, õpetlik ja selge sõnumiga. Sobiv 3-6-aastastele. Kestis see umbes 45 minutit ja ausalt öeldes ega kauem polekski jaksanud. Ainuke asi, mis minu kõrvu häiris oli see, et üks näitlejatest ütles paar korda lastega suheldes "vä" no ses suhtes, et "Kas tõesti vä? Kas teadsite vä?", aga ma ei usu, et see teisi häiris ja vaevalt ta isegi sellest aru sai.

Tegin kiirelt ja (kahjuks uduselt) telefoniga pildi enne algust:
Kas keegi veel käis seda lasteteatrit vaatamas? (Minu meelest oli kokku 3-4 etendust tollel päeval seal lasteaias) Kuidas meeldis?

No comments:

Post a Comment