ARHIIV

03/10/2015

Küünlajalafetiš

Avastasin üks päev, et taaskord ei suutnud ma kiusatusele vastu panna ja pidin ostma endale veel ühe küünlajala! No tegelikult selline on mulle juba ammu meeldinud, ainult, et hind on olnud liiga krõbe 40-60 eurot lihtsalt küünlajala kohta. Samas maal (Eestis) olen alati imetlenud sellist suurt ja uhket küünlajalga, seal on sarnane 5-haruline.

No ja siis kui ma lastele Jyskist uued padjad ostsin, ma lihtsalt pidin ostma selle ka, sest see maksis "ainult 29 eurot". Ahhaa, ma säästsin.

Kodus märkasin üllatuseks, et vau kui kõrge see on. 51,5 cm ja kusjuures ostsin veel meelega antiikküünlad ehk ekstrapikad.
*väikese ümmarguse laudliniku heegeldasin ise
*pildil on näha veel suurt valget korvi, mille heegeldasin kunagi käsitööasjade jaoks
(kudumine, heegeldamine)
Nii ma siis imetlen seda iludust meie magamistoas. Kui vahel peame jälle suuremaid pika-laua-pidusid (paar korda aastas) seltskonnaga meie juures, siis saab uhkelt selle lauale särama panna.

Kas te olete märganud, et ostate pidevalt samu asju koju?
Näiteks erinevaid dekoratiivpatju, kruuse, salvrätte, kardinaid, küünlaid?

Mis on teie kiiks? Minu nõrkus on ilmselgelt koguda küünlajalgu.

7 comments:

 1. Ma ostsin ka eelmisel aastal jõulude ajal sarnase (natuke madalama) küünlajala, sest olin samuti ammu sellist tahtnud. Aga minu tõeline nõrkus on Iittala nõud! Käin tihti kaubamajas neid imetlemas ja unistan, et kui kunagi oma kodu on, siis ostan endale Iittala kruusid, taldrikud, kausid, kommikausid, veiniklaasid...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei vea sul - Iittala on suht kallis :D Mehed ei mõistaks ammugi...

   Delete
  2. Jaa, see on küll tõsi, et juba kaht kaussi või kruusi ostes tilgub süda verd :D

   Delete
  3. Kui me 7a tagasi oma majja kolisime, siis mul mees ei lubanud koledaid nõusid osta ja oli nõus ainult Iittala asjadega 😁 . Hakkasimegi neid siis kahekaupa ostma igal palgapäeval ja praegu kapis väike varandus. Kasutame igapäevaselt ja koledaks pole läinud. Ühel taldrikul väike tükk ära ainult, kuna meil graniidist kraanikauss ja kukkus sinna.

   Delete
 2. Mina olen ilmselt ilusate purkide, lõikelillede (alati peab vaasis midagi olema) ja dekoratiivpatjade hull sinu kõrval, kuigi ma olen ka küünlakoguja, aga see jääb enamus ajast ainult jõuludesse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nende lillede pärast sa vist eriti muretsema ei pea ;)

   Delete