ARHIIV

29/10/2015

Aforismid ja sildid

Hommikul arvasin, et jaksan minna jõusaali Vapraid ja Ilusaid jälle vaatama nagu ma kaks korda sel nädalal olen juba teinud. Nii mugav ju joosta ja samal ajal Ridge ja Brooke saagat vaadata ja teha nägu, et mind tegelikult see seep üldse ei huvita (salafänn ehk kui muud ei tule, siis käib kah).

Plaan oli suur kuniks mul tuli peale väsimus, aga magama ka ei raatsinud minna ja ühtäkki mõtlesin hoopis meisterdamise peale. Kuna ema oli kunagi soovinud endale soomekeelseid silte, kus oleks peal mingi huvitav aforism või ütlus, siis otsustasingi selle kasuks. Tegin mõne eestikeelse ka.
Iga sildike on erinev, sest tahtsin kätt harjutada ja mul oli kordki tuju teha kõik värvilised ja kirevad:
Ma kasutasin Sizzix Big Shot masinat ja selliseid lõikureid:
Minu lemmik:
"Igaüks peab olema kunagi noor ja on täiesti ükskõik, mis vanuses."

5 comments:

 1. Sinu meisterdused on nii ilusad ja ägedad, et ajate mulle ka meisterdamistuhina peale :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on ka vahel nii, et vaatan lihtsalt teiste töid ja juba see ajab näpud sügelema :D

   Delete
 2. Tere.

  Olen alles algaja selles valdkonnas. Tekkis küsimus, kuidas saada tekst kaardile, just selline trükitud, mitte oma käega kirjutatud? Sildid on loomulikult väga ilusad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina olen ka ju tegelikult algaja, sellepärast kujundangi need tekstid niisama lihtsalt Powerpointis või Word programmis valmis, prindin välja ja siis vajadusel liimin paksemale paberile ja lõikan Sizzix masinaga sobiva koha välja :)

   Veel üks nipp, mida kasutan, on see, et lauses tähtsam(ad) sõna(d) muudan erineva kirjastiiliga vastavalt kaldu/suuremaks/trükitähtedeks jne. Minu meelest selline kahe erineva kirjastiiliga kirjutatud fraas rõhutab kenasti vajalikke kohti.

   Delete
  2. Suur aitäh, sain targemaks! :)

   Delete