ARHIIV

02/09/2015

Naabrid saevad mu ajusid!

Ma ei oska paremini seda kirja panna, aga mitu kuud olen ma kuulnud nii päeval kui ka öösel mingit imelikku masina häält. Nagu muruniiduk ja pesumasin ühes. Ei tea, pole õrna aimugi, mis see olla võiks. Vahepeal on vaikus kogu päev, kuid siis nagu "taevaõnnistus" hakatakse mu ajusid öösel terroriseerima selle kahtlase häälega. Järjepidev raiumine, saagimine, mürin...

Ja ma pole ainuke, kes seda kuuleb! Asi oleks hullem, kui ma ainsana hääli kuuleks. Lihtsalt täpsustuseks...

Igatahes, ma tahaks küsida naabritelt, et millisest korterist see hääl tuleb, aga see kostub üle kogu maja, seega ei oska öelda. Selline tunne, et kõik seinad värisevad.

Alguses arvasin, et siia kolisid uued inimesed ja tehti remonti. Aga see masin jaurab praegu ka. Täiesti närvi ajab. Pea valutab sellest undamisest. Puhur, kuivati, pesumasin? Need ei teeks nii valjut häält. Nagu keegi puuriks akutrelliga betoonseina, vot see oleks reaalne. Kas seda tehakse siis tõesti mitmeid tunde järjest? Vaevalt.

Mul pole õrna aimugi, millega on tegu ja kuidas seda lõpetada. Peaks kirjad alla ustele panema? Nii häirib, et tulin ja kirjutasin sellest lausa postituse.

Kujutage ette: muruniiduk hakkab saagima ja siis keerleb miskit nagu pesumasin 1400 pöördega. 3 tundi järjest ja vahel öösel ka 2-6 tunni kaupa. Kas see on normaalne? Mida need naabrid ometi teevad? Kas nad meelega tahavad teisi häirida? Kas neid ennast ei sega see müra? Tahaks teada.

Lõppu üks närverahustav pilt:

4 comments:

 1. https://m.youtube.com/watch?v=4IRB0sxw-YU , vastus su küsimusele :)

  ReplyDelete
 2. Äkki on vannitoas põranda kuivataja? See teeb sellist häält.

  ReplyDelete
 3. Odav elekter.
  Pesumasin ja kuivati on ajastatud öisele odavale ajale.
  Tsentrifuugi vibra ja vingumine tuleb läbi seinte mõnuga.

  ReplyDelete
 4. Ma ise ka arvasin, et äkki mingi kuivati, kuid seda häält on ka päeval mitmeid tunde järjest kuulda. Mida nad kuivataks nii kaua, marju või? Ma lihtsalt ei kujuta ette. Nii imelik. Iga nädal loodan, et vast jätavad järgi. Samas meil on kòikidel suht samasugused korterid siin minu meelest, seega ei ole õrna aimugi, mis niisugust häält võiks teha. Täielik müsteerium.

  ReplyDelete