ARHIIV

13/07/2015

Veel 10 fakti minust

1. Mu elu on vahepeal suht ebastabiilne (kaks last välja arvata). Mu ideed ja mõtted muutuvad nii tihti, et õde naerab vahel minu kohta, et jahhhh järgmisena saab sinust hoopis president!

2. Avastasin hiljuti sellise sarja internetist (justkui Grey anatoomia ja Meediumi seriaali segu) ehk siis Proof.

3. Mulle maitseb hullult see kodujuustu-vaarika kook(tort?), mis Eestis müüakse.

4. Mulle ei meeldi kui teravad lõikenoad pannakse kuivama terav ots üles poole, sest olen niimoodi end päris mitu korda vigastanud. Üldse olen suur rahmeldaja köögis ja päris tihti lõikan noaga endale kätte.

5. Presidendi vastuvõtul presidendi selja taga seisev kaitseväelane oli kunagi mitmeid aastaid mu naaber.

6. Ma olen alati tahtnud saada õpetajaks, aga viimase poole aasta jooksul olen hakanud isegi selles kahtlema. Kavatsen vist vahetada ametit kui selleks avaneb võimalus.

7. Ma käin õues ainult kohusetundest, sest lapsed vajavad värsket õhku. Kui ma üksi elaks, siis ma vist istuksin kogu aeg toas. Kurb, aga tõsi. Hetkel on see nii. Tegin eelmisel nädalal isegi "päevavideo", aga sõbranna meelest oli see liiga depressiivne ja olime sama meelt selles osas, et ma veel ei avalda seda.

8. On päevi, mil ma ei pane end isegi riidesse ja vedelen kogu päev ainult põhimõtteliselt ainult voodis. Heal juhul käin külmkapi juures. Riidesse panek on vahel nii raske ja peale selle ma kannan kodus riideid a) kui hakkan kuhugi minema või b) meile tulevad külalised.
9. Mulle meeldib pesuvahendi Super10 lõhn.

10. Ma ei joo veini, aga eelmisel nädalal kui sõbranna oli külas, osutus valituks üks punane vein. 
Selline postitus siis täna.

No comments:

Post a Comment