ARHIIV

05/07/2015

Küsimused, et miks pulmad edasi lükkasime?

Sellest ajast peale kui ma (me) jätsime maikuus pulmad ära ja lükkasime need teadmata ajaks edasi... Inimesed muidugi hakkasid uudishimust meilt põhjust pärima. Teatud inimesed ei saa siiani ehk aru, et miks selline otsus tehtud sai, aga ma olen sellega juba harjunud ja kuna ma ei oska seda isegi täpsemalt kirja panna, siis kuidas ma seda veel teistele seletama peaksin...

Mõtlesin kirjutada üles kõik (põhi)küsimused, mis meile on kevade jooksul esitatud:

"Kas midagi juhtus?"
"Kes keda pettis?"
"Kas raha pole?"
"Kas te ei armastagi enam üksteist?"
"Miks te siiski pulmi ei pea?"
"Kuna siis pulmad ikkagi on?"
"Miks te lihtsalt kahekesi registreerimas ära ei käi?"
"Mis su naisel viga on?"
"Kas kolite hoopis Eestisse?"
"Kas pulmad toimuvad järgmisel aastal maikuus?"

Aga tegelikult on asi lihtne. Asi on siiski minus. Mina ja maailm ütleks selle peale. Minu närvid ei pidanud vastu. Need närvid on pinge all olnud juba viimased viis(kümme?) aastat ja miskipärast jaanuariks varisesin ma hingeliselt täiesti kokku (jälle!). Põhjuseid võib olla mitmeid ja isegi mina ei oska veel väga täpselt öelda, mis asi sai saatuslikuks. Kunagi hiljem kui olen targem ja vaimselt valmis, siis jagan ehk avalikult ka mõnda asja oma elust. Seniks jätan selle teema siia paikka ja loodan, et inimesed on mõistvad.

Abielluda tahaks, pulmi tahaks. Korraldus oleks olemas. Ainult vaja oodata ja tegeleda iseendaga. Ma tahan, et mees saaks abielluda siiski stabiilse ja normaalse naisega! Mitte vaimust vaevatud hulluga nagu ma enda meelest siin vahel olen. Ja teate, see on tõsi.

2 comments:

  1. Ära muretse! See, miks keegi pulmad teeb või ei tee, pole kellegi teise asi peale kahe otsese asjaosalise. Kui olete niisama õnnelikud, olge edasi, kui aga leiate, et tuleb abielluda, siis on jälle teie endi otsustada. Närvidega aga võib-olla tuleks pöörduda mõne psühholoogi või ehk isegi psühhiaatri poole, aga kõige parem on lihtsalt omaenese püüd olla rahulik ning mitte tekitada pisiasjadest probleeme. Naudi elu, suve, armastust, lapsi ja kõike, mis on hea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ùtleme nii, et ma ei suple juba tükk aega üksi siin :)

      Delete