ARHIIV

24/06/2015

Võida endale isetehtud kaardid!/ Voita itsellesi käsintehtyt kortit!

LIKE mu blogi facebooki lehte ja võida kõik minu tehtud kaardid endale!

Täna öösel me ei maga ehk inspiratsioon vallandas minu ja mu käed. Seega - saagu segadus terves köögis ja nõnda valmiski neli sünnipäevakaarti. Alustasin kaartide tegemist täiesti nullist ja ütleme nii, et lasin aga loomingul hiilata. Kasutasin kodus olemas olevaid meisterdusasju ja proovisin üht-koma-teist.

Seekord siis selline tulemus:
(Alati saab paremini ja kõikide kaartidega ma pole just kõige rohkem rahul, aga see esimene on küll mu lemmik.)
Loosin võitja ja postitan kaardid 1.juulil 2015!

[Translate]

TYKKÄÄ minun blogin facebookin sivusta ja voita itsellesi kaikki minun tekemäni kortit!

Tänä yönä me ei nuku eli inspiraatio iski. Tein nollasta lähtien kaikki syntymäpäivänkortit itse ja käytin kotona olemassa olevia askartelutarvikkeita.

Tälläinen tulos tällä kertaa:
Laitan voittajalle kortit postiin 1.heinäkuuta 2015!

7 comments:

 1. Ahsaa kui ilusad :)
  Väga-väga meeldivad

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sina osaled nii kui nii loosimises, sest minu mälu järgi oled sa juba ammu mu lehte "laikinud" :)

   Delete
  2. Jup. Suht kohe kui tegid selle :)

   Delete
 2. Mainin lihtsalt, et kõiki "laikijaid" FB nimeliselt ei näita! Ma ei tea, millest see oleneb, aga kusagilt lugesin, et vist inimese konto seadetest e kui avalikult ta laseb oma tegemisi FB näidata.

  ReplyDelete
  Replies

  1. Hea, et ütlesid. Ma ei teadnudki seda. Ma ei oska sinna midagi parata, loosin kaardid siis nende vahel välja, kelle nime facebook avalikult näitab. Inimesed peaksid siiski isiklikult need privaatsusseadeid muutma selliseks, et ma neid "laikijaid" näeks, aga mina isegi ei oska seda nii sättida.

   Delete