ARHIIV

18/06/2015

Mina ja muud blogijad - huvitavaid fakte

Kuna blogijate isiklikud omavahelised draamad mind absoluutselt ei tõmba, siiski mõnikord märkan, et Eesti (ja ka Soome) on ikka maru väike ja vahel meie teed ristuvad (kui siin kohal otseselt see blogiauhindade jagamise üritus välja jätta.)

Mõtlesin kirjutada postituse mõnest blogijast, kellega meil on teatud mõttes ühine minevik või kellega ma olen varem kokku puutunud (või meid ühendab hoopis miski muu):

Näiteks blogijaga Life according to B Britiga on meil olnud kunagi sama peika, nimesid ma ei maini (erineval ajal muidugi). Ütleme nii, et tema peika oli minu esimene armastus... Kui ma olin umbes 15-16-aastane. See tuli väga juhuslikult välja, et ka mu mees on tema juures kodupeol kunagi käinud. Ja ma siiani ikka vahel räägin ka mehele, et too Britt nüüd elab ikka Prantsusmaal ja teeb seda ja toda ja mitu last tal on ja nii edasi. Ehk siis hoian kursis. Meil on mõni teinegi ühine sõber, aga nagu ütlesin, siis nimesid ma ei maini.

Mallukaga seob meid näiteks see, et me olime kunagi samal ajal oktoobribeebide-grupis ja siis visati mind sealt mitu korda välja (Mariann vist) ilmselgelt sellel põhjusel, et ma Eesti blogijate facebooki lehel andsin natuke otsekoheselt negatiivse kõlaga vastukaja kunagi Malluka (äkki reporteri?) videoklipi peale. No oleksin vist pidanud suu kinni hoidma (ega ma nüüd midagi väga jubedat ei öelnudki omast arust). Mariann seda hiljem ise vist ei mäletanudki enam. Ja muidugi see ka on huvitav, et kui ma Anna-Bella salongist pulmakleite käisin proovimas ja sellest kokkuvõtva video tegin, siis Mariann kirjutas mulle, et temale meeldis ka tol hetkel kõige rohkem just see sama pulmakleit, mis minulegi ja muidugi see, et Anna-Bella salong oleks temale ju selle sama kleidi tasuta andnud. Mõtlesin, et vot kus vedas tal sellel hetkel, et tema blogil on rohkem lugejaid kui minul (vast miljon korda rohkem lugejaid). Lõppude lõpuks valis ta hoopiski muu pulmakleidi ja mina pole siiani veel pulmi pidanud. Seega oleme rohkem nagu pool-interneti tuttavad. Blogiauhindade jagamisel tegime isegi koos kohustusliku pildi, aga millegipärast seda ei ole kuskil avaldatud.

Blogi autor Tarkpea teeb trenni Heidi on minu kunagine muusikakooli sõbranna (klassikaaslane?). Käisime koos muusikaajaloo ja solfedžo tundides, seega on väga kihvt lugeda kellegi teise blogi, kellega olen varem suhelnud. Kahju, et ta pole viimasel ajal eriti blogimisega tegelenud. Aga võin kinnitada, et ta on väga tore inimene!

Ka minu Treffneri-aegne klassiõde peab väikest viisi blogi sellest, kuidas ka tema elab Saksamaal. Tema blogi on www.minusaksamaa.wordpress.com. Mis kõige ägedam, siis minu meelest abiellus ta mõnda aega tagasi Las Vegases!

Avastasin, et siin Soomes meie lähipoe Valintatalo müüa peab ka blogi www.essimaaninka.blogspot.fi ja näen teda enamvähem iga päev. Võin kinnitada, et ta on iga päev sama sätitud välimusega kui tema blogis piltidel!

Kaks tantsutaustaga naist (mõlemil on juhuslikult Lennarti-vanune laps ka) tantsisid kunagi sellises tantsurühmas, kes nii öelda "võistles" tantsurühmaga, kus ka mina olen ajutiselt tantsinud. Nendeks on www.queen-ariel.blogspot.fi ja www.cindderella.blogspot.fi. Hetkel on meil kõigil tantsugrupi ajad möödas. Aga põnev on ikka jälgida nende tegemisi.

Kuidas selline postitus meeldis?

Ja veel üks pilt ilusatest lilledest, mis mehe ema nädalavahetusel tõi:

4 comments:

 1. Hihi, mitä lukee tossa osiossa jossa mun blogin osoite on?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salaisuus.... :D
   kirjoitin blogijoista, ketä tiedän tai kenen blogia seuraan. Sinua tiedän (olen seurannut) siitä tanssiryhmästä, jossa olet tanssinut :)

   Delete
 2. Väga põnev postitus, nii võib igasugust põnevat inffi välja tulla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. jah tõesti :D
   mind huvitaks samalaadne postitus ka teiste blogijate kohta, sest paljud on ju nii kui nii omavahel tuttavad. Aga kuidas kõik alguse sai? :)

   Delete