ARHIIV

01/06/2015

Liitusin naiste jõusaali liikmeks/ Liityin kuntosalin jäseneksi

Tahtsin tegelikult juba eile blogi kirjutada, aga siis üks telefonikõne venis pikemaks kui tund aega... Ja sinna paika mu postitus jäigi. Igatahes kui mulle mingil ajal tundus, et mu elu on täieliku stopi peal, siis nüüd tundsin ma korraks, et elu sai tuult tiibadesse lausa paari päevaga. Ma suurelt ja uhkelt midagi erilist rääkida ei tahakski siin, aga lihtsalt...

Olin ise ka tegus, aga vahepeal natuke justkui kahtlen, et kas ikka päris kaine mõistusega. Näiteks neljapäeva öösel ma ei maganud vist üldse, käisin hoopis kell 4 hommikul jalutamas ja magasin pärast seda paar tundi. Pärast seda panin riidesse ja mõtlesin, et lähen kuhugi massaaži, aga sinna ma ei jõudnudki. Seiklesin hoopis 4 tundi mööda linna ringi ja suutsin korraks enda päikseprillidki ära kaotada.

Näiteks võin tuua, et (ära iial ütle iial!) tegin endale neljapäeval jõusaali lepingu. Kaheks aastaks. Jah, vist uisapäisa, aga tehtud see sai. Okei, hädajuhul saan lepingu peatada, nii, et see polekski maailma lõpp.
Mina, kes ei oska jõusaalis midagi teha ja tahan alati õhtuti pigem jooksmas käia... Igatahes meenutan nüüd endalegi, et miks ma selle lepingu tegin... Aaa suvekuud oli kokku 20 eurot (muidu 70 eurot kuu), seal on ka lapsehoid (mida ma pole veel kasutanud) ja iga päev toimub seal palju erinevaid rühmatrenne nagu näiteks bodypump jne. Lisaks sellele on see jõusaal Ladyline ainult naistele, mis on vist kõige suurem pluss üldse, sest vabandust väga, aga mulle ei meeldi kui mehed vahivad (võibolla kujutan ma seda ainult ette või mul on kompleks, ei tea... Igatahes, ma ei tea, mis ma enam öeldagi tahtsin...) kui ma jõusaali masinatega üritaks omaette trenni teha. 

Ma olengi juba käinud neljas erinevas rühmatreeningus ja homme on mul oma personal traineriga kohtumine. Mul pole õrna aimugi, mis ta mulle õpetab, aga kindlasti saan targemaks.

Laupäev oli vist tavaline päev... Ei, valetan, läksin õhtul sõbranna poiss-sõbra lõpetamise afterpartyle. Muidugi eelnevalt oli mul kodus olnud 10-minutiline paanikahoog, mil ulgusin voodis salaja kui läbikukkunud inimene ma olen ja muud taolist enesehaletsemist. Mul oli tunne, et ma ei kavatse enam kunagi voodist jalga välja tõsta. Nii palju nii väheses ajas. Siis õde ütles mulle, et ma olen ilus inimene ja mille peale ma sõin neli jäätist ära ja päev läks oma radapidi edasi.
Mõtlesin (ehk tegelikult juba ostsin laevapiletid), et teen julge näo pähe ja tulen ka sellisele üritusele nagu blogiauhindade jagamine, aga kirjutan sellest kunagi hiljem täpsemalt.

Ja mis teiste elus on põnevat toimunud?
Ja mitu korda ma tänases postituses mainisin number 4??? Väga huvitav kokkusattumus.
[Translate]

Ajattelin jo eilen kirjoittaa blogia, mutta sitten yksi puhelu venyi yli tunnin mittaiseksi... Ja siihen se postaus jäi. Minusta on tuntunut kuin elämä olisi pysähtynyt, mutta nyt vihdoin sain itseäni liikkeelle, ainakin vähäksi ajaksi. 

Tein itselleni viime viikolla kuntosalin jäsenyyden. Kahdeksi vuodeksi. Tiedän kyllä, että ei ollut pitkään harkittu juttu, mutta ehkä se on kuitenkin hyvä juttu. Tykkän siitä Ladyline kuntosalista, koska siellä on vaan naiset ja siellä on niin paljon erilaisia ryhmäliikunta mahdollisuuksia ja myös lapsiparkki.

Ostin myös viime viikolla liput Tallinnaan, jossa on bloggajien tapahtuma ja siellä jaetaan sitten palkintoja.

Mitä muille kuuluu?

No comments:

Post a Comment