ARHIIV

05/05/2015

Netipoed/ Verkkokaupat

Mõtlesin kirja panna kõik netipoed, kust olen endale kunagi midagi tellinud (üldiselt riideid, aga vahel ka lastele mänguasju või muid tooteid koju). Kuna ma pole eriline shoppajatüüpi naine, siis neti teel on asi palju lihtsam. Vahel ostan uusi asju... Ehk paar korda aastas, teinekord tellin koju asju hoopis viiest netipoest korraga. Kuidas kunagi. Minu viga on see, et ma ei viitsi eriti asju tagasi saata kui need mulle ei istu nagu valatult (erandiks on kallimad asjad näiteks harvem ostetud 100 eurot maksev jope jne).

Kas keegi oskab veel soovitada häid netipoode?

[Translate]

Ajattelin kirjoittaa listan verkkokaupoista, joista olen joskus tilannut (yleensä vaatteita, joskus myös leluja ja tarvikkeita lapsille tai muuten kodin sisustukseen). En ole hyvä shoppamaan, mutta netin kautta se asia hoituu helposti. Minun vikani on se, että en oikein jaksa palauttaa tuotteita, jotka eivät sovi minulle kuin kuvittelin (paitsi jos tuote maksaa 100 euro, ehkä joku talvitakki yms).

Osaako joku suosittella minulle muita hyviä verkkokauppoja?
No comments:

Post a Comment