ARHIIV

16/04/2015

Uued jooksuriided/ Uudet juoksuvaatteet

Ostsin endale eelmine kuu uued jooksuriided (nagu mitu korda juba maininud olen) ja kuigi tavaliselt ma enda ostudest eriti pilte ei tee, siis hetkel oli mul kuidagi igav (Lennart magab ja Eleanora on päevaringis) ja nii ma otsustasin teha enda edevatest jooksuriietest paar pilti.

Uued riided on ikka hea motivatsiooni tekitaja. Vähemalt toimis see seekord nii nagu lootsin. Tahtsin suveks õhulist jooksupluusi, mitte tavalist liibuvat toppi nagu varem olen kasutanud. Varem olen alati kandnud musta värvi jooksupükse, aga seekord üllatasin isegi ennast ja ostsin siis nii kirjud (ginatricot) ja siiani olen rahul. Tegelikult ostsin ka jalanõud Citymarketist ja need on väga mugavad. Mul oli märtsi lõpus sünnipäev ja nagu ikka öeldakse, siis mida vanem eit, seda roosam kleit. Seekord muidugi hoopis roosad jooksuriided:
Käin jooksmas üldiselt alates kella 20-st, seega on mul alati ikka must jooksujakk ka peal.
Leidsingi meie reedese (pärast 1h 20min jooksu) tehtud selfi:
Pärast jooksu venitan tavaliselt matil (vahest ka niisama) veidike lihaseid ja minu rõõmuks saime me hiljuti tasuta ka väikese sangpommi. Kusjuures ma mõtlesin endale isegi osta taolise, aga seekord vedas ja saime tasuta (olgugi, et ma ei oska seda ehk kõige paremini kasutada veel):
Eile käisin metsas jooksmas ja kuigi kohati oli veel lumine, siis üldiselt oli juba täitsa kuiv maapind. Metsas joostes on ikka jalgadel tunduvalt pehmem ja tunnen seda juba selle järgi, et metsas jaksan ma alati palju kauem joosta.

Mul on vist mingi suuremat sorti jooksutuhin peale tulnud, kohe huviga vaatan kui kaua jaksan regulaarselt end liigutada. Ma üritan (hetke plaan nagu ikka) 2-3 korda nädalas joosta, kuid mitte iga päev järjest.

[Translate]

Ostin itselleni viime kuussa uudet juoksuvaatteet ja täällä kertaa ihan muuta kuin pelkästään mustat housut niin kuin yleensä. Olin rohkeampi ja ostin (ginatricot) pinkit kirjavat housut ja olen ollut tähän asti tyytyväinen.


Uudet vaatteet auttoivat aloittamaan taas juoksemisen (ne motivoi minua aika paljon) ja eilen kävinkin metsässä pitkästään aikaan. Oli vähän lunta, mutta silti, aika kuiva maapinta. Metsässä jaksan juosta paljon enemmän ja se on tietysti parempi myös jaloille.


Minun tavoite (täällä hetkellä) on käydä juoksulenkillä 2-3 viikossa, mutta saa nähdä kauanko tämä juoksu innostus minulla kestää.


2 comments:

 1. Need püksid süstisid minusse ka just motivatsiooni vist, nii silmapaistvad ja ilusad.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)

   Vahel on hea midagi värvilist osta. Mul on ka muidu kombeks alati põhitoonides riideid valida, aga need on nii särtsakad püksid, et lausa lust kanda.

   Delete