ARHIIV

14/04/2015

Blogijate võistlus 2015 ja keda ma hääletasin?

ANNA OMA HÄÄL SIIN (Kõikide kategooriate blogide poolt ei pea klikkima kui ei soovi.)

Avastasin juhuslikult, et isegi minu suhteliselt väikese lugejaskonnaga blogi on nimekirja pandud beebi/pereblogide kategooriasse. See on väga meeldiv üllatus. Mul vahel tekib tunne, et kes mu blogi ikka loeb peale minu õe ja tädi, aga eks ma enda jaoks seda rohkem kirjutangi.

Igatahes teiste eestlaste blogisid ma väga usinalt ei jälgi, aga ma siiski hääletasin järgnevate blogide poolt:

Parim ilublogi: missliina.com
Parim pereblogi: lifeaccordingtob.com
Parim spordiblogi: heidi.tarkpea.ee

Ma poleks iial arvanud, et väikeses Eesti riigis ka selline üritus korraldatakse (Soomes on see blogjate teema ikka miljon korda rohkem üles puhutud iga aasta) ja selline üritus vist pidi toimuma  juunis? Seega olen aru saanud, et kõik blogijad oleksid sinna justkui teretulnud, aga mul pole õrna aimugi, kas ma tegelikult sinna üritusele isegi plaanin minna. Eks näis, mis elu toob.

Mida teie - lugejad arvate sellisest üritusest? Ausalt öeldes alguses ei tekitanud see teema minus erilisi tundeid, kuid kui avastasin, et ka minu blogi on seal ära märgitud (ja nii võistlushimuline inimene nagu ma olen), siis on see ikkagi tore tunne.

Ma pole tegelikult eriline selfide tegija, aga blogisse tahaks ju peale kirjutiste ka pildi lisada ning kuna ma ei julge eriti kedagi teist paluda, kes minust pilte teeks, siis peame leppima telefonipildiga:
Aus ülestunnistus: Ma üritasin tegelikult üks päev isegi fotokaga ja statiiviga endast kvaliteetsemat pilti teha, aga nagu näha, siis ma ei oska ikka üldse seda ja üritasin lihtsalt ennast lõppkokkuvõtteks viimases pildis kaamerasse ära mahutada. Pean ikka kõvasti veel harjutama:

7 comments:

 1. Mina loen ka su blogi!

  ReplyDelete
 2. Tore kuulda!

  Olen õnnelik kõikide oma blogi lugejate üle, kuigi ma ei teagi täpselt miks ma pean enda elu avalikus blogis aeg-ajalt kajastama. Ju siis tahan :)

  ReplyDelete
 3. Väikeses Eesti riigis korraldati sellist üritust mõned aastad tagasi iga-aastaselt ja palju suuremalt.

  ReplyDelete
 4. Olen jah kuulnud, et nüüd on nagu "paus" sellise ürituse korraldamisel olnud, aga ausalt öeldes varem ma polnud absoluutselt blogidega kursis, sellepärast see tundubki mulle uus ja huvitav.

  ReplyDelete
 5. Nii ilus naine, tahaks su kirjastiili ka rohkem enesekindlust süstida, pole vaja nii tihti mainida, et ainult endale kirjutad! Ole mureta, lugejaskond on sul olemas. :)
  Kirjuta vahel soome keeles ka ikka (olen ise algaja soome keele õppija ja seetõttu ma esmalt su blogi jälgima hakkasingi, nüüd aga olen siin juba pikemalt peatunud, ja muudkui ootan :D).

  Päikest!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänud, eks ma siis pean meeles jälle soome keeles ka kirjutada.

   Delete