ARHIIV

21/03/2015

Jutupaus

Pikutan voodis ja mõtlesin kiirelt enda blogi värskendada lihtsa ja lühikese sissekandega.

Käisin täna üle pika aja shoppamas. Kahtlesin küll, et kuidas ma jätan lapsed koju mehega kui nad on just tõbised, aga mees ikka utsitas mind kodunt välja. Kolm tundi ja täiesti üksi... Või no mitu tuhat muud inimest ka muidugi. Ostsin endale uued jooksuriided ja jalanõud, lootes, et see mind motiveeriks taas jooksma lähinädalal. Täna kraadiklaas näitas -1, nii et talv tuleb vist korraks tagasi.

Praegu mul igatahes pea valutab ja lapsed on ka haiged. Õigemini Eleanora hakkab juba terveks saama, aga Lennart on nii jonnine, sest tal tulevad alumised hambad. Minu arust need suured hambad tulevad tal juba kuu aega - vahelduva eduga joriseb nädala kaupa. Igatahes me oleme kolmekesi sellised hädised, aga ma mõtlen ja sisestan endale, et see on kõigest mööduv nähtus.

Mul on nii mitu postitust pooleli, mis kirjutatud, aga ma pole pilte teinud nende teemade jaoks. Ma pole sel aastal vist fotokat kasutanudki, nii et pean end kätte võtma.

Tegin just Ipadiga pilti endast. Lebotan magamistoas voodis (lapsed jäid ka veel hilisesse päevunne) ja valutan pead ning vesistan silmi (sest millegipärast silmad kipitavad hirmsat moodi). Selline ma siis hetkel olengi:

No comments:

Post a Comment