ARHIIV

17/12/2014

Otsingusõnad/ Hakusanat TOP 15

Mõtlesin kirja panna mõned otsingusõnad, mille kaudu on jõutud minu blogisse. Omaarust kirjutan ma üpris positiivsetel ja neutraalsetel teemadel, seega midagi värvilist ja eriskummalist mu silmad ei pidanudki seekord nägema.

1. minajamuud - Väga tore, et leidsid mu blogi!

2. pulmad, pulmablogi, pulmapidu, pulmad 2015 - Minu loodud grupi võid ka facebookist leida "Pulmad 2015" . Võid pulmateemadel alakategooriast "Pulmad" lugeda, sest ka mina abiellun aastal 2015.

3. kuhu sünnib laps - Eeldan, et tänapäeval sünnib beebi haiglavoodisse ämmaemanda käte vahele, muidugi saab sünnitada ka vannis, kodus või äärmisel juhul autos, laevas või mõnes muus liiklusvahendis. Vanasti sündisid lapsed saunas, vähemalt nii räägib vanaema mulle.

4. kuus kuud rasedust, rasedusblogi, sünnitamine Soomes - Jah, kaks kolmandikku rasedusajast on läbi. Järele on jäänud lõpuspurt ehk kuidas maailmakerana veel kolm kuud kenasti vastu pidada. Olen ka mõned postitused rasedusajast kirja pannud, võid neid lugeda SIIT.

5. Elsa ja Anna - Ka mina sain sel aastal teada, kes need kuulsad tegelased on. Nimelt mu 5-aastane tütar on suur fänn ja tal on need kurikuulsad barbied olemas (Eestist ostetud).

6. seltskonnamängud täiskasvanutele, peomängud, mängud peole jne - Kirjutasin ühes postituses mängudest, mida olen mõnel korral täiskasvanutega mänginud. Ehk keegi saab inspiratsiooni ja mõni muu hoopis naerda.

7. Sizzix big shot - Ostsin endale selle masina ja SIIT näeb, mida sellega saab teha.

8. aliexpress eesti, aliekspressist riided, aliexpressist tellimine - Minul pole küll eraldi krediitkaarti, vaid olen tellinud sealt lehelt tavalise Visa kaardiga mõned asjad. Tegin suvel ühe postituse asjadest, mis kätte sain. Aliexpressis on odavamad asjad, aga see-eest kvaliteet on ka tihti tegelikult halvem.

9. soolataigen - See on isetehtud voolimismass, mida saab ahjus küpsetada ja värvida ning seda on väga lihtne teha, vajad kõigest soola, vett ja jahu. Täpne õpetus on SIIN.

10. mida teha Soomes - Oleneb, mis aastaajal ja kui kaua see reis kestab. Tegin kunagi postituse, mida teha suvel perega Soomes.

11. heegeldatud korv - Heegeldasin trikoopaelast mõned korvid endale, kõige lihtsama mustriga (mustrita?) ja olen heegeldanud isegi meie vannituppa ühe vaiba. Vaata SIIT.

12. 30 päeva väljakutse - Alustasin kükkide ja kõhulihaste väljakutsega, kuid ma lihtsalt ei suutnud pärast 24 päeva vastu pidada. Olen endale ka muid väljakutseid esitanud, sest see motiveerib mind.

13. emapalk Soomes - Kestab 9 kuud ja pärast seda saab kodusolemisetuge (kodinhoitotuki) kuni laps saab kolmeaastaseks. Kui oskad soome keelt, siis KELA lehelt võid täpsemalt lugeda.

14. kilpnäärme alatalitlus - Mul lõi rasedus hormoonid sassi ja sellest kirjutasin kunagi siin postituses.

15. kraklee - Sellest tehnikast kuulsin esmakordselt enda sõbrannalt, see annab asjadele pragunenud ja vanaaegse efekti. Ma olen teinud sellest ka kunagi ammu lühikese postituse.

*Lisaks eelnevatele otsingusõnadele on keegi pidevalt ühe inimese nime kaudu siia blogisse jõudnud, aga ma ei hakka seda nime avalikustama. Ometi on see kahtlane, sest see inimene pole minu meelest isegi seda blogi kommenteerinud ja ma ei tea sellise nimega inimest.

[Translate]

Ajattelin tehdä postauksen, miten lukijat ovat päättyneet tänne blogiin. Suurin osa hakusanoista ovat tehty kuitenkin viron kielellä, mutta joskus tänne eksyy myös suomalaisia. 

1. minajamuud
2. häät, häät 2015
3. mihin lapsi syntyy
4. raskaus, raskausblogi, synnytys Suomessa
5. Elsa ja Anna
6. Aikuisten seuraleikit
7. Aliexpress
8. suolataikina
9. mitä tehdä Suomessa
10. virkattu kori
11. 30 day challenge
12. äitiysraha Suomessa
13. kilpirauhasen vajaatoiminta
14. kraklee
15. Sizzix Big Shot

No comments:

Post a Comment