ARHIIV

30/12/2014

Leidsin täiusliku pulmakleidi, aga.../ Löysin täydellisen häämekon,mutta...

... see oli M-suurus ja ilmselgelt liiga suur mulle seljaosast ja talje koha pealt. Kleit on värvuselt naturaalne valge, printsessi-lõikega, südamekujulise korsetiosaga, ilusa seljaosaga, alumine äär tikandiga ja poolvarrukatega. Kõik elemendid, mida ma enda pruutkleidi juures tahtsin näha. Isegi hind oli inimlik, natuke alla viiesaja euro. Kui see oleks minu suurus kleit olnud, siis oleksin ma selle eile ära ostnud, aga hetkel pean ma ootama.

Läksin Tartus Veronique pruudisalongi (Riia 10) ja märkasin taaskord mannekeenil seljas just sobivat kleiti. Proovisin seekord ainult ühte kleiti ja see meeldis mulle väga väga väga. Kuna ma teadsin, et mis lõige mulle meeldib, siis ei hakanud seekord erinevaid stiile proovima. Tallinnas Anna-Bella salongis oli mul üks teistsugune lemmik pulmakleit, aga eile proovitud kleit on lihtsalt täiesti minu pulmakleit. Ainult paela, mis on taljeosas, muudaksin ma ise natuke ümber või võtaksin ära.

Hetkel ootan ma pruudisalongist vastust selle kohta, et kas minu suurust kleiti on võimalik tellida. Müüja ütles, et võibolla seda kleiti nad ei saa juurde tellida enam. Aga kui saaks, siis ühe kuuga peaks kleidi juba kätte saama, pärast seda kui olen enda mõõdud andnud. Ainult, et homme sõidame me Lõuna-Eestist ära ja järgmine kord tuleme me alles kuu või kahe pärast Tartusse. 

Müüja arvas, et saab vastuse juba lähipäevil, seega ma ootan temalt kõnet. Valmistun ka selleks, et kui minu suurust kleiti ei saagi sealt salongist, siis hakkan ma otsima täpselt sarnast kuskilt mujalt. Kuigi ka Tallinnas Veronique pruudisalong, siis täpselt sellist kleiti neil seal pole. Müüja ütles, et salongist saab ka kleiti rentida ja see maksab 70% pulmakleidi hinnast. 

Ma küll arvasin, et ma ei postita sel aastal enam blogisse midagi, aga ma ei raatsinud seda saladuses hoida. Kõigele lisaks leidsime me ka lilletüdrukute kleidid Lõunakeskusest ja nüüd on vähemalt need kaks kleiti olemas. Aga neid ma veel ei näita.

Tegin pulmakleidist telefoniga kaks pilti:

[Translate]

Löysin häämekon, mutta se oli liian iso minulle! Koko M, selvästi liian iso vyötäröltä ja selän osasta. Kävin eilen Tartossa ja kokeilin vaan sitä yhtä mekkoa ja se oli se oikea. Mekko oli kaikki, mitä halusin. Prinsessatyylinen, sydänmallinen korsetti, luonnonvalkoinen. Hintakin oli kohtuullinen, viisi sataa euroa.

Nyt odotan vastausta, että pysytyykö sitä häämekkoa tilamaan lisää. Jos ei, sitten minun täytyy etaiä jostain samanlainen.

Ajattelin, että minulla ei ole aika enää kirjoittaa blogia täällä viikolla. Mutta en pystynyt pitämään tätä mekkojahtausta salassa. Löysimme myös kukkatytöille mekot, mutta en paljasta vielä, että millaiset ostimme.

Otin puhelimella pari kuvaa häämekostani. Toivottavasti saan sen.

9 comments:

 1. Kleit on väga nunnu, hea soovitus- söö end M suurusesse- aastavahetuse söömad jms on veel ees :)

  ReplyDelete
 2. Kas tõesti selliseid pahmakaid veel kantakse???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ju siis kantakse.

   Ma ei tea, millegipärast selline tuhkatriinu stiili kleidid on minu arust printsessilikud. Mulle meeldib vintage stiilis kleidid ka, aga ma arvan, et nendega oleks vaja vormi nimel eelnevalt rohkem pingutada ja mõne kleidiga on lihtsalt ebamugav liikuda.

   Delete
 3. Ülikaunis "pahmakas" igatahes!! Mulle jällegi meeldib väga, erinevalt mõningast kibestunud anonüümikust kes ei oska enda vanapiiga staatust teisiti välja elada kui teistele halba tuju luues!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul ei tekkinud ausalt öeldes eelnevast kommentaarist eriliselt paha tuju, sest ma tean ju, et maitsed on erinevad.

   Pealegi ma hakkan juba harjuma negatiivsete anonüümsete kommentaaridega :D

   Delete
  2. Aga aitäh kommentaari eest :) minu meelest on ka ilus "pahmakas"!

   Delete
 4. Neid kiitsakaid ja liibuvaid kleite võid iga päev kanda :) Enamik abiellub siiski korra ja võib näha välja nagu printsess ;)

  ReplyDelete
 5. Nüüd vaatan seda kleiti.... ja ei meeldi see enam üldse. On tõesti puhvakas :D ma suudan miljon korda enda meelt muult enne pulmi. Lausa kahju endast :D

  ReplyDelete