ARHIIV

03/11/2014

Kodune stripaeroobika/ Tankotanssi kotona

Kui reedel mu parim sõbranna mulle külla tuli, siis meie kui normaalsed inimesed hakkasime koos postitantsu harjutama. Ja nii lausa mitu tundi järjest. Pean lisama, et meil oli küll tõeliselt lõbus õhtu. Lisaks naerule sain ma ka muidugi paar sinikat, kuid ma peangi seda kukkumist veel natuke rohkem harjutama. Tavaliselt võimlen ma posti otsas spordirinnahoidjate ja boksteritega, kuid tolle õhtu jaoks tõmbasime endid korsettidesse.

Kas lugejad - oleksite huvitatud rohkem postitantsu teemast? 
Näiteks postist, tellimisest, youtube-õpetustest, muusikast, riietustest, nippidest? 
(Kas kellelgi veel on post kodus?)[Translate]

Kun paras ystävä tulee kylään, sitten normaalit ihmiset harjoittelevat tankotanssia kahdestaan. Meillä oli kyllä tosi hauska ilta. Nauramisen lisäksi sain myös pari mustelma. Minun täytyy harjoittella sitä vielä lisää.

Olisitteko kiinnostunut tästä aiheesta lisää? 
Esimerkiksi tankosta, tilauksesta, musiikkista, youtube-opetuksista, vaatetuksesta, vinkeistä? 
(Onko muillakin tanko kotona?)

2 comments:

 1. Mis teil seal toimub?! :D Tegelikult ma olen kade... Tahaks ka, aga ei kujuta nagu seda asja hästi ette. Tambetil on küll mida õhtuti oodata siis...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tegelikult ei toimu meil siin eriti midagi.

   Siis kui muu pere magab, siis mina öösiti võimlen :) Kusjuures see akrobaatika on kohati päris raske ja valus.

   Delete