ARHIIV

11/09/2014

Õnnetusehunnik/ Surullinen

Kuna kustutasin kogemata kõik blogipildid ära, siis pole mu vanemates postitustes enam mitte ühtegi pilti. Lasin vee peale kogu oma aasta kirjutatule. Ma lihtsalt ei jaksa neid pilte postitustesse üks haaval tagasi lisada, tundub, et neid pilte on tõesti reaalselt 2000. Oli mul vaja näppida...

Selline tunne, et blogil algas uus algus. Või paneks üldse selle blogi kinni? 

Ükskõik, mis postituse pealkirjale klikin, ikka tuleb see tühi pildikoht ette. Kõik rasedusaja kõhupildid on ju segamini mul siin... Ega ma ei mäleta täpselt, et kas pilt oli 29-nädalal tehtud või hoopis 34-nädalal...

Olen jah õnnetu selle blogi üle hetkel. Ei teagi, mida teha.


[Translate]

Olen surullinen, koska poistin vahingossa kaikki blogikuvat edellisistä postauksista.


Pitäisikö sulkea tämä blogi kokonaan tai aloittaa alusta?


No comments:

Post a Comment