ARHIIV

23/09/2014

Nädala väljakutse: Maiustusteta nädal FAIL!/ Viikon haaste: Viikkoilman makeisia FAIL!

Nädala väljakutse: Maiustusteta nädal

Ma pole vist mitte kunagi nii ebaõnnestunud kui selle nädala väljakutses. Ma ei suutnud isegi esimesel päeval olla ilma ühegi maiustuseta. Üks meist ostis glasuuriga sõõrikuid koju, mille peale mina uhkelt teatasin, et mina see nädal magusat ei söö. Ja mis te arvate, mis sai? Täielik läbikukkumine. Kahe tunni pärast ma ei suutnud lihtsalt sellele šõõrikule vastu panna. Sõin ära. Ja mina veel mõtlesin, et suudan magusaisu kontrollida, sest olen isegi avalikult blogis sellest kuulutanud.

Teisipäeval otsustasin, et olgu ma jätkan. Aga kolmapäeval juba andsin vist täiesti alla. Nädala lõpus üks päev sõin ära järjest kuus snickersi šokolaadi ja seejärel sain ma muidugi meeletu suhkrulaksu ja paar tundi hiljem täieliku magusapohmelli. Väga jube, päris halb oli olla korraks.

Ühesõnaga, mida rohkem ma endale meelde tuletasin seda väikest kohustust, seda suurem šokolaadiisu mul oli.

Seega ma ei hakka endalt enam midagi keelama. Nagu näha, siis tekkis mul peas hoopis vastupidine efekt.

Loodan, et teised pidasid paremini vastu kui mina.[Translate]
Totaalinen FAIL. En ole ikinä näin epäonnistunut missään tehtävässä tai haastessa. Maanantaina jo soin makeita. Yksi osti kotiin donitseja, ja minä ylpeänä sanoin vielä, että minä en herkuttele täällä viikolla, mutta arvaatka mitä tapahtui kahden tunnin kuluttua? Mä en kestänyt enää. Söin sen. Arvatkaa, miten huono itsetunto minulla sen jälkeen oli.

Loppuviikosta soin kerran kuusi snickersi suklaata ja sain siitä kunnon sokerihumalan, jonkan jälkeen minulla oli taas verensokeri ihan sekaisin ja sokerikrapulako se oli? Joka tapauksessa minulla oli tosi huono olo.

Päätin, että en rajoittaa syömistäni, koska muuten minun päässäni tapahtuu päinvastoin reaktio niin kuin näin.

Toivottavasti muut pärjäsivät paremmin.

3 comments:

  1. Ma pole selle aasta jooksul kokku ka nii palju maiustusi sisse vintsutanud kui praegu nädala aja jooksul!! Praegu seda kirjutades on mul yhes peos shokolaadirosinad ja teises hapud skittlesid, njam.

    ReplyDelete
  2. Hehe, ma sõin siiski kaks jäätist ära, olid lihtsalt ainukesed asjad, mille järgi isu oli :D

    ReplyDelete